Sarka Kata A Nagy Duett Facebook ultrahang gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először magyarázat nélkül rakta ki a felvételt, így sokan azt hitték, Hajdúné ismét terhes. Nem sokkal később azonban előállt az igazsággal...

Ultrahangos felvétellel borzolja a kedélyeket Facebookján Sarka Kata. A szépség nagyon trükkös volt, mert először kommentár nélkül töltötte fel a fotót, amely alatt villámgyorsan beindultak a találgatások. Állapotos? Bevállaltak még egy babát? Vagy csak tesztelni akarta, hogy a kép láttán mennyien keltik terhessége hírét? Úgy tűnik, az utóbbi jött be.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Gratulálok Vivi barátnőmnek, első babáját várja! Én már tudom, milyen csodálatos érzés édesanyának lenni, kívánom, hogy neki is sok öröme legyen benne" - írta a felvétel mellé második nekifutásra Hajdúné.

A Life.hu szerkesztősége is arra tippelt, hogy Kata nem várandós, hiszen legutóbb még ultralapos hassal lépett A Nagy Duett színpadára. A posztolás mellé írt bejegyzés pedig, ahogy a Life.hu később megtudta, Borden Vivien, fotósnak szól. Gratulálunk mi is az örömhöz!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.