Halálos veszélyben van Vilmos herceg és családja?

Forrás: AFP/Toby Melville -
fenyegetés Katalin hercegnő al-Kaida II. Erzsébet brit királynő Új-Zéland utazás Ausztrália Vilmos herceg György herceg terrorszervezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő szóvivője Twitteren tette közzé Vilmos herceg és Katalin hercegnő ausztráliai útjának összes részletét – éppen azután, hogy az Egyesült Királyság uralkodónőjét megfenyegette az al-Kaida. Szakértők szerint emiatt most komoly veszélyben vannak.

"Kézikönyv terroristáknak" – így jellemezték azt a közleményt, amely tartalmazza Katalin hercegnő és Vilmos herceg ausztráliai útjának összes állomását és pontos részleteit.

Forrás: AFP/Toby Melville

A királynő szóvivője által közzétett dokumentum megjelenése az egykori királyi adatvédelmi tisztviselő szerint is hatalmas veszélynek teszi ki Vilmos herceget és családját, akik jövő héten indulnak látogatásra a szigetországba. II. Erzsébet királynőt nemrég az al-Kaida fenyegette meg. Már akkor megkezdték az ilyenkor szükséges biztonsági előkészületeket, éppen ezért érthetetlen a dokumentum nyilvánosságra hozása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.