Új hobbit talált az ismert énekes – Josh szakácsnak állt

Forrás: Joshmusic -
Josh és Jutta Josh főzés stresszoldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Josh remek megoldást talált, hogyan vezesse le a stresszt: megtanult főzni és ezzel még a kedvesét is naponta elkápráztatja. 

Az ismert énekes és producer fakanalat ragadott, számára ez a legjobb kikapcsolódás. Sőt, még egy főzőtanfolyamot is elvégzett.

Forrás: Joshmusic

„Valóban sokat főzök, mert olyankor egy kicsit átszellemülök, másra koncentrálok, és a napi stresszt azonnal elengedem. Imádok jókat főzni, és jókat enni, így valóban nem áll tőlem távol a konyhában sündörgés" - magyarázta Josh, aki tudományát tovább mélyítette.

„Először a saját szórakoztatásomra, aztán később a kedvesemet szerettem volna meglepni, és mindent otthon kísérletezve régi receptekből, vagy főzőműsorokból lestem el. Aztán érdekelődni kezdtem a különböző nemzetek konyhái iránt, így a párom meglepett pár főzőtanfolyammal is, ahol kettecskén baráti hangulatban ellestünk jó néhány eddig ismeretlen fogást, amit a család számára szoktunk elkészíteni hétvégenként" – mondta Josh, aki nem tervez receptkönyvet megjelentetni és marad a zenénél, főleg, hogy nemrég megtalálta új duettpárját.

Kacsasteak hagymalekvárral á la Josh

Hozzávalók: 60 dkg kacsamell, só, bors, fűszerek
Elkészítés: A kacsamell bőrét éles késsel vagdosd be és fűszerezd, majd bőrével lefelé egy pici olajon kezd el sütni. Kb. 8-10 percig süsd, aztán fordítsd meg, és a másik oldalát is süsd 8-10 percig!

Hagymalekvár
Hozzávalók: 4 közepes hagyma (lila és vörös vegyesen), 15 g vaj, 65 g barnacukor, 60 ml balzsamecet, 1⁄2 teáskanál frissen aprított rozmaring, ízlés szerint pici só
Elkészítés: Olvassz vajat egy nagy serpenyőben, majd a megtisztított, felkarikázott hagymát add hozzá. Kb. 20 percig folyamatosan kevergesd, dinszteld, amíg karamellszínűre meg nem barnul. Ekkor add hozzá a cukrot, és lassú tűzön addig kevergesd, amíg a cukor el nem olvad. Ha karamellizálódott, akkor add hozzá a balzsamecetet, majd kevergetés mellett párold további 5 percig, fedő nélkül. Amikor lekvár állagú, keverd bele a friss rozmaringot.
Komoly kártérítésre kötelezhetik Ördög Nóráthttp://www.life.hu/bulvar/20140718-az-rtl-klubtol-a-tv2-hoz-igazolo-ordog-nora-tobbmillios-penzbuntetest-kaphat.htmlÁtadta az RTL Klub jogászának a TV2-höz átigazoló Ördög Nóra ügyét Kolosi Péter. A programigazgató szerint a történtek után nincs miről beszélniük a műsorvezetővel.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBorosnak már nem kell Bochkorhttp://www.life.hu/bulvar/20140716-boros-lajos-vogaval-all-ossze-egy-uj-radiomusorban-bochkor-gabort-mar-nem-kell-nekik.htmlBoros Lajos Vogával áll össze és egy új, fizetős rádióműsorban nyomják majd a show-t. Bocsi kimaradt a buliból.TV + Bulvár--Egy éve józan VV Évahttp://www.life.hu/bulvar/20140717-vv-bauko-eva-egy-eve-rehabilitacios-kezelesen-vett-reszt-azota-nem-iszik-alkoholt.htmlKörülbelül egy éve unta meg botrányokkal tarkított életét VV Éva, bevonult a rehabra és azóta sem fogyaszt alkoholt. Az egykori valóságshow-szereplő akkor titkolni szerette volna, hogy orvosi segítséget vesz igénybe, most azonban már büszkén meséli, 365 napja nem ivott. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.