Pocakos fotót tett közzé George Clooney pankrátor exe

fotó Stacy Keibler George Clooney kismama gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nahát, nahát! Alig hat hónappal a szakításuk után nemcsak férjhez ment George Clooney exe, hanem azóta első babáját is várja. Egy kislányt.

Stacy Kiebler nem szomorkodott sokáig, miután szakítottak George Clooneyval. Az egykori pankrátor Jared Pobre milliomos vállalkozó felesége lett idén márciusban. Most pedig már az is biztos: hamarosan anyuka lesz. A gyönyörű szépség, akinek edzésmódszerére mi is kíváncsiak voltunk, gyönyörű kismamafotót tett közzé a saját honlapján. A képhez tartozó bejegyzésben elárulja, hogy élete legcsodálatosabb időszakára próbálja a szellemét, a testét és a lelkét is felkészíteni. A terhesség eddigi legboldogabb időszaka és alig várja, hogy új fejezet kezdődjön az életében az anyasággal.

Forrás: http://www.stacykeibler.com/

Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-t

A földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük azokat a nőket, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.