A földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekel, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, az 52 éves színész szeptemberben oltár elé áll, és a Comói-tó partján, tetőtől talpig Armaniban feleségül veszi a barátnőjét. Világszerte több ezer nő sóhajt most fel, mert ugyan kicsit irigyek vagyunk, de valahol mélyen örülünk George boldogságának. Lássuk hát, kik azok, akik hozzánk hasonlóan már csak a távolból figyelhetik ezt a különleges párt!

Stacy Kiebler: 2011-2013

Forrás: AFP

Tavaly júliusban számoltunk be róla, hogy Clooney, és tökéletes alakú barátnője, Stacy Kiebler szakítottak. Az egykori modell és birkózólány a hírek szerint két év együtt járás után szorosabbra akarta fűzni a kapcsolatot párjával, George azonban inkább menekülőre fogta a dolgot. Stacy-t látszólag nem annyira viselte meg az elválás, a szakításukat követő hetedik hónapban ugyanis hozzáment egyik barátjához, egy milliomos vállalkozóhoz.

Elisabetta Canalis: 2009-2011

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Az olasz lány és a szexi színész szakításáról 2011 júniusában számoltunk be. Akkor így írtunk George-ról: "Clooney megint dobbantott, és faképnél hagyott egy gyűrűre és hírnévre igen éhes, harmincas hölgyet." Állítólag a válóokok között szerepelt, hogy az akkor harminckét éves modell és műsorvezető csúnya szexbotrányba keveredett, ráadásul azt pletykálták róla, hogy Clooney előző barátnőihez hasonlóan ő sem vetette meg a fizető férfivendégeket. De az sem nyerte el George tetszését, amikor a hölgy azt nyilatkozta, ő bizony hisz a házasságban, és nem tudna olyasvalakivel lenni, aki nem akarja őt elvenni, és gyermeket sem szeretne.

Sarah Larson: 2007-2008

Forrás:AFP/Frazer Harrison

George és Sarah Larson az Ocean's Thirteen című film premierjén ismerkedtek össze 2007 júniusában. A lány akkor pincérnőként dolgozott Las Vegasban, a színészt azonban ez egyáltalán nem zavarta. Olyannyira nem, hogy 2008-ban például vele jelent meg az Oscar-gálán is, amikor oda korábban soha nem vitt kísérőt. Kapcsolatuk végül azért futott zátonyra, mert Sarahról előkerült egy-két kompromittáló fénykép és videó.

Krista Allen: 2002-2006

Forrás: AFP/Astrid Stawiarz

Úgy tűnik, Larson esetében már ismételte magát a történelem, ugyanis Clooney korábbi viszonyának is a nő titkolni kívánt pornós múltja vetett véget. A páros se veled, se nélküled kapcsolatáról 2002-ben így írt az Origo: "A 41 éves Clooney állítólag nemrégiben szakított a 30 éves Allennel, mert kiderült róla, hogy a modell régebben pornófilmekben is szerepelt, és a sztár féltette a jó hírét, ugyanis a sajtó hosszasan csámcsogott az eseten."

Lisa Snowdon: 2000-2005

Forrás: AFP/Kevin Winter

Se veled, se nélküled kapcsolat volt az is, amit a színész brit modell kedvesével ápolt 2000 és 2005 között. Ők ketten egy reklámfilm forgatásán találkoztak és szerettek egymásba, a lány elmondása szerint azonban viszonyuk utolsó évében egyáltalán nem szexeltek egymással. Lisa pedig állítólag félt, hogy ha a hollywoodi sztárral marad, örökre le kell mondania az élvezetekről...

Celine Balitran: 1996-1999

Forrás: Northfoto

Nem Larson volt tehát a szexi Georgie egyetlen pincérnője sem. 1996-ban Párizsban ugyanis a színész beleszeretett egy francia jogászhallgatóba, aki követte is őt Los Angelesbe. Persze George, aki 1999-es szakításukkor még csak 38 éves volt, természetesen az agglegény életet választotta. Celinnek pedig nem maradt más lehetősége, visszatért a szülőhazájába.

Karen Duffy: 1995

Karen és George 2010-benForrás: Northfoto

Mr. Clooney 1995-ben randizott a modellként, televíziós személyiségként és színésznőként is ismert Karennel. Annak ellenére, hogy a kapcsolatuk tiszavirág életű volt, abban ez évben együtt jelentek meg az Emmy-gálán. A híresztelések szerint a páros azóta is baráti kapcsolatot ápol.

Kimberly Russell: 1993-1995

Forrás: Northfoto

Egyes portálok szerint George és Kimberly 1993 és 1995 között jártak, mások azonban azt állítják, hogy mindössze körülbelül 10 hónapot voltak csak együtt. Ők is egy reklám forgatásán jöttek össze, a rossz nyelvek szerint azonban a színész csak a válása után keresett vigaszt a fiatal színésznőnél. 

Talia Balsam: 1989-1993

Forrás: Northfoto

Igen kevesen tudják, de az örök agglegényként aposztrofált Clooney nem először lép Isten színe elé. 1989 és 1993 között ugyanis házasságban élt Talia Balsam színésznővel, akivel a hírek szerint 1984-ben kezdett randizgatni. Később aztán gyakran említette interjúkban, hogy a házasság intézményét nem neki találták ki. Úgy tűnik, mostanra megváltoztatta a véleményét.

Kelly Preston: 1987-1989

George Clooney és Kelly Preston.Forrás: Northfoto

Ők ketten 1987-ben kezdtek randizni, 1988-ban költöztek össze, 1989-ben pedig már szakítottak is. A kapcsolat végeztével George azonnal oltár elé vezette következő barátnőjét, Taliát, Kellyt azonban sosem akarta... Végül a színésznő Clooney helyett John Travolta felesége lett.

Akik még megvoltak George Clooney-nak:
Dedee Pfeiffer (Michelle Pfeiffer testvére), Lucy Liu, Charlize Theron, Renée Zellweger, Teri Hatcher, Paris Hilton és Monika Jakisic.