Ő lesz az új házvezetőnő? Édesanyja segít Katalinnak

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Katalin hercegnő háztartás Vilmos herceg gyerekszületés házvezetőnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetekig bajban volt Katalin és Vilmos, mert nem volt, aki irányítsa a Norfolk-i otthonuk körüli munkálatokat. Ám most már megvan a megoldás, méghozzá nem is akármilyen!

Múlt hónapban hagyta el a Norfolki házat Amy és Colin Wood - a házaspár gondoskodott a birtokról.Helyettük azonban új embereket kellett keresni, ám végül Katalin szülei vállalták magukra, hogy intézik az elegáns Anmer Hall ügyeit. A birtok egyébként hatalmas, összességében legalább 100 szoba található a fő és melléképületekben. Kate apja, Michael intézi a kertet és a vakondproblémát, nemrég ugyanis a lelkes rágcsálók tönkretették a gyönyörű gyep egy részét.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A hírek szerint Carole és férje még maradnak egy ideig, de addig biztosan, amíg nem születik mega hercegi pár második gyermeke áprilisban.

A birtokot Katalin és Vilmos a házasságkötésük után kapták Erzsébet királynőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.