Olivia Wilde a legédesebb húsvéti anyuka: Cuki családi fotó!

Forrás: NORTHFOTO -
családalapítás kisbaba színész Jason Sudeikis Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Zimány Linda, Paris Hilton és Britney Spears szexis nyuszifülekkel, Kendall Jenner pedig pőre altesttel üdvözölte a húsvétot, addig a mindig gyönyörű Olivia Wilde-nak nem kellettek ilyen közhelyek, hogy elvigye a húsvét legédesebb anyukája címet.

Olivia természetesen, kényelmes ruhákban, és egy imádnivaló hajpánttal lépett ki az utcára vasárnap reggel, amikor is párjával, Jason Sudeikissel, és gyermekükkel, Otissal sétálni indult.

Forrás: NORTHFOTO

A büszke anyuka, akit korábban szoptatás közben fotóztak le, földig érő szoknyát, rózsaszín pulóvert és bőrdzsekit viselt, és kiegyensúlyozottabbnak, boldogabbnak tűnt, mint valaha.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk:

Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkét a témában itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.