Som-Balogh Edina két évesen is szoptatja kisfiát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
kisfiú szoptatás Som-Balogh Edina Barátok közt RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja imádja kisfiát és bevallotta, Noelt még két évesen is az nyugtatja meg, ha édesanyja a keblére emeli.

Edina, kisfiától Noeltől, aki tiszta édesapja, két évesen sem vonja meg az anyatejet, mert úgy gondolja, ez csak jót tehet csemetéjének – írja a Story.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nemrég ünnepeltük a második születésnapját a kisfiunknak, aki nagyon szófogadó gyerek, és rendkívül szoros közöttünk a kapcsolat. Bár már két éves, a mai napig szoptatom, ha szomorú, vagy valamije fáj, ettől nyugszik meg a legkönnyebben" – magyarázta Edina.

Brutális! Meleg gyerekeket zaklatnak az iskolákban http://www.life.hu/csalad/20150513-egy-friss-kutatas-szerint-a-meleg-gyerekeket-gyakrabban-zaklatjak-iskolatarsaik.html Egy friss kutatás eredményei szerint azokat a gyerekeket, akik később melegként, leszbikusként vagy biszexuálisként azonosítják magukat az ötödik illetve tizedik évfolyam közötti időszakban kétszer gyakrabban éri heti szinten valamilyen bántalmazás. Család Thinkstock Anyuidő, apupercek - Ezért fontos mindenkinek az együtt töltött idő http://www.life.hu/csalad/20150505-ezert-fontos-hogy-a-baba-es-az-edesanya-sok-idot-toltsenek-egyutt.html Rengeteget beszélünk arról, mennyire fontos, hogy a hétköznapi hajtásban a párok megálljanak egy pillanatra, és kicsit odafigyeljenek egymásra. Arról is sokat hallani, hogy a családoknak is több minőségi időt kellene együtt tölteniük, és persze az sem mindegy, hogy az anyuka, illetve az apuka milyen időszakokban találkozik gyermekével, és akkor meddig maradnak egymás társaságában. Most kicsit segítünk, hogy te se vessz el az időmátrixban! Család -- Óriásira nőtt Nádai Anikó pocakja http://www.life.hu/csalad/20150513-nadai-aniko-az-ejjel-nappal-budapest-es-a-valovilag-egykori-szereplojenek-a-terhes-pocakja-nagyot.html Nagyon bájos képet posztolt a gyönyörű kismama, akinek meglepően nagyott nőtt a pocakja. Család Origo Berki Krisztián hamisítatlan mintaapa http://www.life.hu/csalad/20150512-berki-krisztian-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-hamisitatlan-mintaapa-lett-es-beteg-kislanyat-apolja.html A nagy magyar macsó ápoló üzemmódra váltott és a beteg kislányát, Natikát ápolgatja. Család -- Homofóbiája miatt nem ment el fia koncertjeire Elton John édesapja? http://www.life.hu/csalad/20150512-elton-john-edesapja-homofobiaja-miatt-nem-ment-el-soha-fia-koncertjeire.html A zenei ikonnak a mai napig fáj, hogy elhunyt édesapja, Stanley Dwight soha nem hallotta őt játszani. Család -- Eljegyezték Völgyi Zsuzsit http://www.life.hu/csalad/20150514-volgyi-zsuzsi-enekesnot-eljegyezte-a-parja-egy-egzotikus-nyaralason.html Noha nemrég még tévéműsorban kereste élete párját, ám úgy tűnik, végre révbe ér a gyönyörű énekesnő. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.