Gombos Edina kisfia felrobbantotta a cukiságmérőt

Forrás: Facebook/Aktív -
fotó édes komment Gombos Edina cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető nagyon édes fotókat posztolt 3 hónapos kisfiáról és férjéről – és közben még abba is beavatta rajongóit, hogy hamarosan együtt megy nyaralni a család.

Gombos Edina második gyermeke, Matteo március végén született meg. Azóta rengeteg cuki fotót posztolt róla a híresség. Egyik kedvencünk az volt, amikor közösen fotózta kislányát és kisfiát, akik tündériek együtt.

Most a műsorvezető férje pózolt a picivel. „Én nem csak a hőségtől kezdek olvadozni, teljesen levesz a lábamról ez a két huncut pasi, amikor így látom őket...” – kommentelte Gombos Edina.

Forrás: Facebook/ Gombos Edina

Egy másik fotón egy boltban vásárolgattak együtt, kengurut próbálgattak Matteoval. „Készülünk az első hosszabb repülőútra a picurkával. Mati papája ismerkedik a kenguruval. Nagyon jól áll neki a hordozó, és persze a gyerek is!” – írta a fotó mellé. Vajon hova készül a család?

Forrás: Facebook/ Gombos Edina

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.