Hihetetlenül megható családi fotót osztott meg Berki Krisztián

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
nagymama fotó TV2 műsorvezető Pamela megható Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője meglátogatta a szupernagyiját a kis Natasa Zselykével - a többgenerációs meeting jól sikerült, és a dédit láthatóan rabul ejtette a plüss sün.

Pamela ráparancsolt gyermeke apjára, hogy menjen el kislányukkal a dédimamához látogatóba. A műsorvezetőnek nem kellett kétszer mondani, és azonnal a beteg mamihoz utazott, ahol meghatódottságban és boldogságban úszott a kis társaság.

Berki Krisztián Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Volt egy szabad délutánunk ma és Paméla mondta, látogassuk meg az én Szupernagyimat, hogy találkozhasson Natival. A szupernagyim a combnyaktörése óta sajnos egyre kevesebbet eszik és fogyott 8-10 kilogrammot, de rájöttem, hogy miért nem panaszkodik soha. Mert: aki szeret, aki mindig szeret, nem ér rá panaszkodni és boldogtalannak lenni" – írta a kép mellé Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.