Robin Williams gyerekei még mindig gyászolnak

Forrás: AFP/Jason Merritt -
gyász tragédia születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészlegenda gyerekei még ma sem tudnak napirendre térni apjuk öngyilkossága fölött. Múlt héten, Robin Williams 64. születésnapján képtelenek voltak nyugodt szívvel emlékezni apjukra.

A filmvásznon örökké bolondozó színész saját maga vetett véget életének 2014 augusztusában. Azóta gyerekei, és Robin Williams özvegye az örökség miatt hadakoznak, ami miatt nem is tudják lezárni magukban a tragikus eseményt.

Forrás: AFP/Jason Merritt

„Még mindig gyászolunk. Nem könnyű túljutni a dolgon, és vigaszt találni. De próbálunk a szép emlékekre, az együtt megélt vidám pillanatokra összpontosítani” – nyilatkozta a People magazinnak a színész fia, Zachary.

A műtét sikerült, a beteg meghalt…http://www.life.hu/csalad/20150724-pilat-gabor-a-mutet-sikerult-a-beteg-meghalt.htmlKépzeljük el a következőt: az egyik kórház nemrég átadott, legmodernebb berendezésekkel felszerelt műtőjében vagyunk. No, nem betegként, csak láthatatlan megfigyelőként. A szívműtét előtt álló, illetve fekvő ember már a műtőasztalon mélyaltatásban. A főorvos és a segédei bemosakodva, nekikezdenek az operációnak. Minden a legnagyobb rendben halad és a doki odaszól az asszisztensének: "Szikét!" CsaládThinkstockLuxusszülinap Gáspár-módra: Virág ma 13 éveshttp://www.life.hu/csalad/20150726-igy-unnepeltek-gaspar-virag-szulinapjat-gaspar-evelin-es-gaspar-bea.htmlCsinos nagylány lett Gáspár Virágból, aki ma ünnepli 13. születésnapját - nem is akármilyen körülmények között. CsaládOrigoÍgy puszilja Vajna Timi a kis családtagothttp://www.life.hu/csalad/20150726-vajna-timi-megpuszilja-kutyajat.htmlVajna Timi nemrég befogadott egy kiskutyát. Úgy látszik, máris hatalmas köztük az összhang. Család--Alec Baldwin kisfiától egyszerűen elolvadunk!http://www.life.hu/csalad/20150726-alec-baldwin-es-hilaria-baldwin-kisfia-ennivalo.htmlA jógamániás Hilaria Baldwin és a híres hollywoodi színész, Alec Baldwin kisfia egyszerűen ennivaló!Család--Berki Natasa Zselyke nem bírja abbahagyni a cukiskodásthttp://www.life.hu/csalad/20150726-berki-natasa-zselyke-nem-birja-abbahagyni-a-cukiskodast.htmlNem csoda, hogy Hódi Pamela ilyen gyakran posztol kislányáról. Ennivalóan cuki!Család--Így élvezik luxusnyaralásukat Rubint Rékáék - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150726-rubint-reka-es-schobert-norbert-fitneszedo-amerkiaban-nyaralnak.htmlAhogyan arról a Life.hu is beszámolt: a Schobert család éppen Amerikában nyaral. Rubint Réka pedig egy álomszép fotóval jelentkezett be a tengerentúlról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.