Állítják: Ikreket vár Jennifer Aniston

Forrás: AFP/Jason Merritt -
ikrek baba terhes Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy Jennifer esküvőjével, úgy a várandósságával kapcsolatban is felröppenek időnként pletykák. Nos, az, hogy férjhezment, már biztos, lapinformációk szerint pedig máris babát vár: ráadásul nem is egyet. Nos, mi azért ezt még nem vesszük készpénznek. 

Ezúttal az OK! magazin hozza a címlapon Jennifer várandósságának hírét. A lap informátora szerint a színésznő és párja egy éve próbálkoznak a lombikprogrammal és most végre sikerült Jennek teherbe esnie.

Forrás: AFP/Jason Merritt


"Jennifer megmondta Justinnak, hogy különleges meglepetése van a számára, aztán megmutatta neki a terhességi teszt eredményét. Justin nagyon elérzékenyült, még sírt is egy kicsit! Jen pedig iszonyúan meghatódott a reakcióján" - nyilatkozta egy, a pár jóismerőse a magazinnak. Sőt, már azt is tudni vélik, hogy a babák kislányok, akiket Lila és Ava névre keresztelnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.