Milliókat költött 22 hónapos kislányára, hogy szépségkirálynőt faragjon belőle

Forrás: Northfoto -
gyermekszépségverseny dizájner édesanya költés pénz szépségkirálynő ruha smink millió verseny póthaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Méregdrága holmik, ékszerek és póthaj – Jas Sullivan mindent elkövet, hogy teljesüljön álma, és szépségkirálynővé koronázzák egy szem kislányát, Minnie-Beau-t.

Jas Sullivan komolyan veszi kislánya, Minnie-Beau jövőjét: nagy álma, hogy szépségkirálynőt faragjon 22 hónapos gyerekéből. A Plymouthban élő egyedülálló édesanya éppen ezért nem engedi, hogy bármiben is hiányt szenvedjen szeme fénye.

Forrás: Northfoto

Eddig csekély 15 ezer fontot dobott ki azért, hogy méregdrága dizájnerruhákba öltöztethesse Minnie-Beau-t, és közel 1000 font értékben vásárolt neki ékszereket. A kislány születése óta rendszeresen jár szépségversenyekre, amelyek miatt póthajat tettetett be neki 23 éves mamája, és teljes sminket kap, mielőtt a rivaldafénybe lép a színpadon.

Könnyek és erőltetett mosolyok egy gyerekszépségversenyen

Láthattunk már műszempillás, műfogsoros, póthajas, műkörmös kislányokat talpig sminkben, tűsarkúban parádézni a színpadon – az amerikai gyerekszépségversenyek résztvevőinek látványa a legtöbb értelmes, jó érzésű és felelős emberben kiveri a biztosítékot. De mi a helyzet itthon? Vajon milyenek a magyar kislányok és kisfiúk a kifutón, hogyan viselkednek a kulisszák mögött és mi a jövőképük? A Life.hu cikkéért kattints ide!
Méregdrága könyvet jelentet meg magáról Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20150924-gisele-bundchen-brazil-szupermodell-konyve-novemberben-jelenik-meg.html700 dollárba fog kerülni a brazil szupermodell leghíresebb fotóit albumba rendező kötet, amellyel karrierjének évfordulóját szeretné emlékezetessé tenni a szépség. TrendOrigoDebreczeni Zita bizarr testékszert villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151016-debreczeni-zita-orr-piercinggel-az-orraban-fotozkodott-ez-az-uj-testekszere.htmlA modellből lett fotós egy igen furcsa képet tett közzé magáról a hivatalos Instagram oldalán. A jelek szerint Zita beújított egy orrkarikát.TrendOrigoMéregdrága dizájnertáskával plázázott Lagzi Lajcsi: Fotó is készült róla!http://www.life.hu/sztarok/20150823-meregdraga-dizajnertaskaval-plazazott-lagzi-lajcsi-foto-is-keszult-rola.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 30 kiló felesleget dobott le magáról Lagzi Lajcsi. Most azonban nem alakváltozásával került címlapra.TV + SztárokOrigoMosatlan szexuális játékszerek, melegpornó, macska ürülék – ezeket találták a virginiai lövöldöző otthonábanhttp://www.life.hu/news/20150827-atkutattak-bryce-williams-virginiai-lovoldozo-lakasat-ahol-melegpornot-szexualis-jatekszereket.htmlSzombaton élő adásban ölte meg egykori kollégáit egy virginiai férfi. A támadó lakását átkutatva a rendőrség különös dolgokra bukkant.News--5 kérdés a szépségről: Liluhttp://www.life.hu/trend/20151015-5-kerdes-a-szepsegrol-lilu-musorvezeto.htmlÉvek óta ott van a legnépszerűbb műsorvezetők között, most ideje nagy részét az utazás tölti ki. Persze a bőrápolást így még inkább komolyan veszi, de nyoma sincs rajta a sok repülésnek, a sminknek és a forgatásoknak. A Life.hu sorozatában Lilut faggattuk szépségtitkairól. Trend--Megunt ékszerek a fiók mélyén? Csinálj belőlük ruhadíszt, nem bánod meg!http://www.life.hu/adelvilaga/20150728-csobot-adel-az-adel-vilagaban-megunt-ekszerekbol-keszit-ruhadiszt.htmlNeked is vannak ütött-kopott ékszereid? Vagy olyanok, amiket már meguntál? Ott lapul jó pár haszontalan darab a fiók mélyén? Hasznosítsd őket újra, készíts belőlük ruhadíszt. Mutatom, hogyan. Adél világa--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.