Rubint Réka: "Titkon reméltem, hogy egykor Lara veszi át a stafétát"

Forrás: Facebook/Rubint Réka -
örökség Rubint Réka Schobert Lara Schobert Norbi lovaglás mozgás edzés gyerek alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon büszke lányára Rubint Réka, aki azt is tudja, hogy egy jó anyának hagynia kell, hogy gyermeke kövesse álmait, és azzal foglalkozzon, amivel szeretne - még akkor is, ha a szülőknek mások voltak a terveik. 

Hatalmas öröm Rubint Réka számára, hogy kislánya, Lara megtalálta a lovaglásban azt a határtalan szabadságot, amit édesanyjának a fitnesz okoz. Réka pedig - jó édesanya lévén - tudja, hogy hiába szőnek a szülők elképzeléseket a gyerekük jövőjét illetően, hagyni kell, hogy csemetéjük abban bontakozzon ki, amit ő maga szeretne csinálni. Réka legalábbis erről elmélkedett közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Rubint Réka

"A legnagyobb öröm számomra, hogy Lara megtalálta a lovaglásban azt a határtalan, önfeledt boldogságot, amit nekem jelent a mozgás...Bár titkon reméltem, hogy egykor majd Ő veszi át az Alakreform-stafétát, de ember tervez, a Jóisten pedig úgy rendezi a dolgokat, ahogy annak lennie kell. Büszke vagyok, hogy a saját útját járja, azt az utat, ami boldoggá teszi. Mi pedig mindenben mögötte állunk" - írta a megható sorokat.

A magyar átlagfizetésről kérdezte Rubint Rékát Friderikusz Sándor

Friderikusz Sándor nem érti, Rubint Réka miért osztja meg több százezer forintos luxusholmijának képeit az emberekkel a közösségi oldalán. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.