Újra önfeledten tud mosolyogni Michael Schumacher lánya, Gina - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/No Credit -
mosoly pilóta Corinna Schumacher kóma Forma-1 Gina Schumacher Michael Schumacher síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy mindenki reménykedik a Forma 1-es pilóta felépülésében, lánya és felesége már elfogadták a szomorú helyzetet és igyekeznek folytatni mindennapjaikat. 

Michael Schumacher még 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, és ahogyan arról korábban már beszámoltunk: felépülése nagyon lassan halad csak, és ebben sokkoló fogyása sem segít. A barátokban és a családtagokban is él még a remény, hogy az egykori pilóta felépül majd, de felesége, Corrina és lánya, Gina igyekeznek visszatérni a normális mindennapokhoz.

Forrás: NORTHFOTO/No Credit

Anya és lánya néhány napja egy lóversenyen vettek részt közösen, ahol Gina szemmel láthatóan már újra tudott önfeledten mosolyogni.

Gyász! Elhunyt a Die Hard sztárja, Fred Thompsonhttp://www.life.hu/news/20151102-elhunyt-fred-thompson-a-die-hard-sztarja.htmlA színész 73 évesen hunyt el, kiújult limfómája miatt.News--Ködös, párás idő lesz a hétenhttp://www.life.hu/news/20151102-idojaras-kodos-paras-ido-lesz-a-jovo-heten.htmlA héten is sokszor tartósan megmaradhat a sűrű köd, jellemzően gyenge marad a légmozgás. Olykor a napsütéses helyeken akár 15 Celsius-fokot is mérhetnek, a borult, ködös párás területeken viszont a legmelegebb órákban is csak 5 fok körül alakul a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. News--Felszállás után szült meg egy 6.hónapban járó kismamahttp://www.life.hu/news/20151030-felszallas-utan-indult-be-a-szules-a-kislany-egy-kulonleges-nevet-a-megmentoi-utan.htmlJenny Drake éppen Párizsból Észak-Karolinába tartott, amikor beindult nála a szülés, így a gépnek egy írországi kitérőt kellett tennie. NewsThinkstockMark Zuckerbergnek elege van a Facebook játékfelkéréseibőlhttp://www.life.hu/news/20151030-mark-zuckerberg-kiborult-a-jatekfelkeresek-miatt-ne-kuldjetek-candy-crush-meghivot.htmlKevés idegesítőbb dolog van annál, amikor az ismerősünk különböző alkalmazásokra való felhívást küld nekünk. A közösségi oldal atyjának is elege van ebből, így komoly változtatásokat tervez. News--Bombatámadás során halt meg a híres zenészhttp://www.life.hu/news/20151030-bombazasban-halt-meg-deso-dogg-a-nemet-rapper-evek-ota-tagja-volt-az-iszlam-allamnak.htmlAz Iszlám Állam számára külföldi harcosokat toborzó énekes Szíriában, egy amerikai légicsapás során vesztette életét. Deso Dogg korábban azzal sokkolta a közvéleményt, hogy emberfejjel pózolt. News--Holtan találták a négyéves Mohamed-et, aki október 1-jén tűnt elhttp://www.life.hu/news/20151029-holtan-talaltak-a-negyeves-mohamed-et-aki-oktober-1-jen-tunt-el-berlinben.htmlA négyéves Mohamedet október 1-jén rabolta el egy férfi Berlinben. Csütörtökön egy autóban találták meg a holttestét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.