Így változtatta meg Adele életét az anyaság

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West -
anyaság élet fiú megváltoztatás énekesnő Adele gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár elmondása szerint borzasztó nehéz összeegyeztetni a gyermeknevelést és a karriert, az aranytorkú énekesnő büszke fiára, Angelóra, és elmondása szerint sokkal több önbizalmat van, amióta megszületett gyermeke.

2011 óta nem adott ki albumot Adele, így persze, hogy az egész világ beleremegett, amikor októberben visszatért Hello című dalával (amely nem mellesleg azonnal fel is robbantotta a zeneipart).

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

Az egyik legjobban kereső énekesnő három évig tartó kimaradásában sem tétlenkedett, hiszen 2012-ben megszületett kisfia, Angelo párjától, Simon Koneckitől, aki minden idejét kitöltötte. Adele, akiért Katalin hercegné is rajong, nemrég a Time magazinnak adott interjújában vallotta be, mennyire nehéz volt számára a visszatérés a munkába 3 éves kisgyermeke mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.