Várkonyi Andrea 100 éves idős nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges kapcsolat fűzi Várkonyi Andit nagypapájához, a 99 éves Pali bácsihoz. A népszerű híradós kisgyermekként rengeteg időt töltött vele, és ma is igyekszik annyiszor ellátogatni hozzá Gyulára, ahányszor csak teheti.

A család legidősebb tagja idén ünnepli 100. születésnapját, és mentális frissességéről mi sem árulkodik jobban annál, minthogy 10 unokája és 14 dédunokája nevét, illetve foglalkozását kívülről fújja.

Forrás: Racz_Tomi

Ugyan dr. Várkonyi Andrea hatalmas családja az ország, sőt a világ különböző pontjain él, mindig kerítenek alkalmat arra, hogy találkozzanak. A közös családi összejövetelekről nem hiányozhat a família oszlopos tagja, Pali bácsi sem, akit idén három gyermeke mellett 10 unokája és 14 dédunokája is felköszönt majd születésnapján.

"Hihetetlen: Nagypapi idén lesz száz éves! Ennél még nagyobb szerencse, hogy nem csak fizikailag, de szellemileg is kitűnő állapotban van. Biztos vagyok benne, ebben nagy szerepe van annak, hogy világ életében képezte magát: latin-görög-orosz szakos tanárként, filozófia egyetemi doktorként és fordítóként csodálatos útravalót adott nekünk - a tanulásra és önmagunk folyamatos képzésére "nevelt” minket” – mondta el dr. Várkonyi Andrea. Egykori orvosként hozzátette: ugyan fontos szerep jut a géneknek, de az agyi öregedés folyamata ellen igenis fel lehet lépni, és erre talán a nagypapa a legjobb példa.

A világ legsikeresebb asszonyai: Raja Easa Al Gurg http://www.life.hu/csalad/20160105-raja-easa-al-gurg-2015-ben-a-forbes-magazin-legbefolyasosabb-noi-listajan.htmlA vagyon, a médiajelenlét, a befolyás és az általuk felügyelt pénzösszeg alapján a Forbes minden évben összeállítja a világ legbefolyásosabb asszonyainak listáját. A száz legbefolyásosabb nő általában a politika, üzleti és pénzügyi élet, a technológia, a média, a szórakoztatóipar, illetve a karitatív szervezetek világából kerül ki. Család--Nyílt levél egy drogos fiúhozhttp://www.life.hu/csalad/20160106-egy-elkeseredett-edesanya-levele-a-drogos-fiahoz.htmlLegálisak, potom pénzért beszerezhetők, az összetevőket homály fedi, hatásuk kiszámíthatatlan. A dizájnerdrogok térhódítását eddig nem sikerült megállítani, használatuk a fiatalok körében egyre megdöbbentőbb méreteket ölt. CsaládThinkstockRubint Réka: „Rellának én vagyok a mentsvára"http://www.life.hu/csalad/20160107-rubint-reka-fitnesz-edzo-arrol-meselt-hogy-batyja-lanyanak-o-a-mentsvara-ha-gondja-akad.htmlA fitneszkirálynő a testvéri szeretetről vallott, és elárulta, miért olyan fontos számára az unokahúga. Család--De édes! Ben Affleck és Jennifer Garner kislánya mindenkit elbűvölthttp://www.life.hu/csalad/20160105-ben-affleck-es-jennifer-garner-kislanya-seraphina-elbuvolo.htmlSzülei válása ellenére kiegyensúlyozottnak és nagyon boldognak fest Ben Affleck és Jennifer Gerner közös lánya, Seraphina. Család--"Nem természetes úton jött a világra" - Janicsák Veca a császármetszésről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20160105-janicsak-veca-enekesno-kislanya-csaszarmetszessel-szuletett.htmlAz énekesnő kislánya egy hete született, és elmondása szerint Emma rendkívül nyugodt baba. A boldog anyuka pedig arról is vallott, miért döntött az orvosa a császármetszés mellett. Család--Berki Krisztián családja igazi fenevaddal pózolthttp://www.life.hu/csalad/20160104-berki-krisztian-csaladja-fenevaddal-pozolt-amerikaban-egy-hokimeccsen.htmlEgy hatalmas, vérszomjas tigris előtt pózolt Krisztián, Pamela és a kis Nati - megijedni azonban nem kell, nem kapta be őket a hatalmas állat. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.