Szinetár Dóra elárulta, miért rejtegeti a kislányát, Zorkát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán Szinetár Dóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a közösségi oldalán árulta el, hogy miért nem mutatja meg gyermekét a nagy nyilvánosságnak.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös gyermeke már nyolc éves, de utoljára kisbaba korában láthatták a rajongók. A színésznő most elárulta, miért is nem mutogatja gyermekét.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Szinetár Dóra a Facebook-oldalán tudatta rajongóival, hogy kislányát, Zorkát teljes egyetértésben nevelik Bereczki Zoltánnal. Abban is megegyeztek, hogy nem szeretnék mutagatni a gyermeket.

Forrás: Facebook/Szinetár Dóra

"Ha nagykorú lesz, mint a fiam, és úgy dönt, hogy szeretne velem, vagy akár az Édesapjával az újságokban szerepelni, akkor majd talán. Vagy, ha saját jogon kerül oda" - írta a színésznő.

Azért megnyugtatta a rajongókat, és annyit elárult Zorkáról, hogy gyönyörű egészséges, és okos is, valamint egészséges értékrenddel bír, amit szeretnének megőrizni. A színésznő még azt is megosztotta a követőivel, hogy a kislánya inkább a két nagymamájára hasonlít!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.