Charlie Sheen nem akar tovább nevetségesen magas gyerektartást fizetni

Forrás: AFP/Michael Buckner -
Charlie Sheen gyerektartás anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész komoly anyagi gondokkal küzd! Rengeteg a tartozása, viszont bevételei jelentősen megcsappantak, így a gyerekitől venné el a pénzt.

Pénzszűkében van Charlie Sheen, ezért szeretné drasztikusan csökkenteni a gyerektartást, amit exének, Brooke Muellernek fizet az ikrek után.

Forrás: AFP/Michael Buckner

A színész jelenleg havonta 55 ezer dollárnyi összeget ad volt párjának, de állítása szerint ezt már nem engedheti meg magának. Eddig jelentős bevételei voltak a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból, ám annak jogait egy összegben eladta több mint 26 millió dollárért. Arról nem számolt be, hogy mi történt ezzel a pénzzel, csak azt hangsúlyozza, hogy kiadásai jóval többek, mint a bevételei - írja a TMZ.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ezen kívül több mint 1 millió dollárnyi tartozása van a színésznek, valamint magasak az egészségügyi ellátásának költségei is, amit a társadalombiztosítása nem finanszíroz. Azt viszont egyelőre nem árulta el, hogy mégis mekkora összeget tudna a gyerekeire “áldozni”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.