Cuki ajándékkal kedveskedett Angelina Jolie-nak Brad Pitt

Forrás: AFP/Mark Ralston -
Brad Pitt anyák napja házasság meglepetés párkapcsolat ajándék Angelina Jolie London gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 52 éves világsztár három gyermekét is bevonta a meglepetésbe, amelyet feleségének, Angelina Jolie-nak szánt.

A magyar szokásokkal ellentétben az angolszász országokban a nagyböjt negyedik vasárnapján ünneplik az anyák napját, amely idén március 6-ra esett. Míg egyesek virággal és bonbonnal lepik meg édesanyjukat, addig Angelina Jolie gyermekei valami igazán különlegessel lepték meg az Oscar-díjas színésznőt.

A lesifotósok London belvárosában, egy tányérfestő workshopra tartva kapták lencsevégre Angie férjét, Brad Pittet és három gyermeküket, Maddox-ot és az ikreket, Knox-ot és Vivienne-t, akik a hírek szerint az itt elkészült apróságaikkal kedveskedtek édesanyjuknak a jeles nap alkalmából.

Így ünnepelt Katalin hercegné

Vilmos herceg nejének ez az anyák napja volt az első olyan ünnep, amelyet immár kétgyerekes édesanyaként köszönthetett. Kattints ide és tudd meg, hogyan töltötte a napját a hercegné!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.