David Beckham Harper Seven Beckham család táncolás éneklés Spice Girls Victoria Beckham gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria és David Beckham egyetlen szem lánya állítólag édesanyja egykori együttese, a Spice Girls minden táncmozdulatát ismeri, híres anyukája pedig nagyon büszke minderre.

Még csak 4 éves, de az egyébként nagyon fiús Harper Seven Beckham már betéve tudja a Spice Girls minden táncmozdulatát - árulta el a GQ magazinnak David Beckham. Az exfutballsztár szerint lánya és felesége a minap együtt nézték meg a világhírű lánybanda filmjét, a Spice World-öt, és elmondása szerint Harper Victoriával együtt végigtáncolták az egészet.

Forrás: AFP/Don Emmert

Hollywood legtrendibb sztárgyermekei

Híres papával és mamával a gyerek is csak híres lehet - a világhírrel pedig megfelelő öltözködés is jár, hiszen árgus szemek figyelik a család minden lépését. Annál nagyobb botrányt pedig ki tudna elképzelni, minthogy valamelyik celebgyerek kitérdelt mackóalsóban indul a játszótérre. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Sértőnek találták, ezért eltávolították a Facebookról egy nő szülés után készült képéthttp://www.life.hu/csalad/20160323-eltavolitottak-egy-zart-facebook-csoportban-kozzetett-szules-utani-no-fenykepet.htmlEgy Francie nevű nő egy zárt Facebook-csoportba töltötte fel azt a közvetlenül szülés után készült fényképét, amelyet férje készített róla kislányuk érkezésekor. Egy felhasználó jelentése miatt azonban a rendszer törölte a fotót. CsaládThinkstockÖrökbe fogadna egy gyereket Végh Judit, a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20160324-vegh-judit-a-joban-rosszban-szinesznoje-orokbe-fogadna-egy-gyereket.htmlA Jóban Rosszban Steiner doktornőjét saját bevallása szerint már régóta foglalkoztatja az örökbefogadás gondolata. Család--"Remélem, Diana büszke ránk" - Őszintén beszélt édesanyjáról Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20160320-harry-herceg-edesanyjarol-diana-hercegnerol-beszelt.htmlDiana hercegné kisebbik fia, Harry herceg egy nemrég adott interjújában elmondta: reméli, könnyes szemmel néz le rá és testvérére, Vilmos herceg, és örömmel tölti el őt az, amit eddig elértek.Család--Istenes Bence az apaságról: "Nem félek tőle!"http://www.life.hu/csalad/20160316-istenes-bence-musorvezeto-az-apasagrol-es-szuletendo-gyermekerol-beszelt.htmlEgyelőre semmit nem változott Istenes Bence és párja, Csobot Adél élete a várandósság alatt, és már mindketten nagyon várják a kis trónörökös születését. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoCsobot Adél megmutatta gömbölyödő pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20160316-csobot-adel-enekesno-megmutatta-egyre-gombolyubb-pocakjat.htmlAz első gyermekével várandós énekesnőt a Life.hu riportere faggatta ki az anyasággal és a szüléssel kapcsolatosan. Család--Bréking! Apa lesz a Maroon 5 szexi énekese, Adam Levinehttp://www.life.hu/csalad/20160311-adam-levine-a-maroon-5-enekesenek-felesege-behati-prinsloo-terhes.htmlA zenész felesége, Behati Prinsloo a hírek szerint a harmadik-negyedik hónapban jár. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.