Tatár Csilla: „A fiam megküzdött a világrajövetelért"

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
műsorvezető kisfiú Tatár Csila szülés vajúdás komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető sugárzik a boldogságtól, hiszen kisfia már hét hónapos. Csilla most arról mesélt, a szülési komplikáció, hogyan erősítette meg a kapcsolatát a kis Milánnal.

Tatár Csilla, 9 órán át vajúdott, amikor kiderült, a kisfia nyaka köré tekeredett köldökzsinór nem engedi kisbabáját világra jönni, ám ennek a hosszú küzdelemnek köszönhetően Milán erős személyiséggé vált – írja a Story.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

„A vajúdás kilencedik órájában Milán beszorult a szülőcsatornába. Ez hatalmas trauma volt. Azt kérdeztem magamtól: nem rontottam-e el, hogy ragaszkodtam a természetes szüléshez, és ezzel kockára tettem a fiam életét" – mondta Csilla, aki végül egészségesen hozta gyermekét a világra, aki erős segyéniség, és amit eltervezett azt végig csinálja.

Liptai Claudia pocakja a bő ruha alól is felsejlikhttp://www.life.hu/csalad/20160607-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetojenek-kismamapocakja-a-bo-ruha-alol-is-latszik.htmlClaudia a hétvégén nem műsorvezetőként, hanem cukrászként állhatott az Év fagylaltja-verseny színpadán, ahol trükkös ruhája ellenére is látszott kismamapocakja. Család--Egyéves lett Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160601-gorbicz-anita-kezilabdas-es-vincze-otto-labdarugo-kisfia-boldizsar-egy-eves-lett.htmlA kis Boldizsár nagyon kiegyensúlyozott és boldog baba, aki igazi példaképek között nevelkedik. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huÚjra várandós Mila Kunishttp://www.life.hu/csalad/20160616-mila-kunis-es-ashton-kutcher-masodik-gyermekuket-varjak.htmlMíg a fél világ azt találgatja, tényleg terhes -e Jennifer Aniston, addig Mila Kuniséknál egészen biztosan igaz a gólyahír. Család--Nem terhes, csak jól bevacsorázott - állítja Jennifer Aniston sajtósahttp://www.life.hu/csalad/20160616-jennifer-aniston-szineszno-brad-pitt-exfelesege-allitolag-megsem-terhes.htmlA róla készült legfrissebb fotókon ugyan minden jel arra utalt, hogy babát vár a 47 éves Jennifer Aniston, most mégis úgy fest, nem a baba miatt kerekedik a pocakja. Család--Berki Natasa Zselyke olyat tett, amitől még Hódi Pamela szava is elállthttp://www.life.hu/csalad/20160615-berki-natasa-zselyke-teljesen-megdobbentette-edesanyjat.htmlBerki Krisztián tündéri kislánya nagyon megdöbbentette gyönyörű édesanyját, Hódi Pamelát. CsaládOrigoGombos Edináék nem jönnek vissza Amerikából?http://www.life.hu/csalad/20160614-gombos-edina-es-csaladja-nem-ter-haza-magyarorszagra-amerikabol.htmlÁllítólag esze ágában sincs visszatérni Magyarországra Gombos Edinának, aki családjával együtt csaknem egy éve költözött ki Miamiba. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.