Ilyen nincs! Egyszerre terhes 13 felesége a férfitól

Forrás: Youtube -
poligámia család terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önmagában az is elég, hogy a férfinak 13 felesége van, az pedig, hogy szinte egyszerre ejtette őket teherbe egyszerűen elképesztő. 

Bejárta a közösségi oldalakat a fotó, amin egy boldog férfi szerepel 13 terhes feleségével. A poszt szerint a nők mind békében sőt, barátságban élnek egymással, egyáltalán nincs köztük veszekedés.

Forrás: Youtube

A poligámia legfelsőbb szintje az, amit ez a férfi elért, mégpedig, hogy az összes felesége egyszerre várandós. Természetesen a terhességek különböző szakaszaiban vannak. Akár 4-5 hét eltérés is lehet köztük, de ez még így is elképesztő – írja az India.com. Azt azért meg kell említenünk, hogy a képnek nincs meg az eredeti forrása, az interneten terjedt el hihetetlen sebességgel.

Nyílt levél egy nagyapának http://www.life.hu/csalad/20160615-nyilt-level-nagyapamnak-akit-legszivesebben-elfelejtenek.htmlA családon belüli erőszak nem magánügy. Beszélni kell róla, mert a hallgatás magányra ítél és megbetegít. A következő levelet egy olyan olvasónktól kaptuk, akinek az édesanyját gyerekkorában szexuálisan bántalmazta a saját édesapja. Család--Hűha! Patrick Dempsey ikerfiaira érdemes vetned egy pillantást!http://www.life.hu/csalad/20160616-patrick-dempsey-szinesz-ikerfiai-nagyon-helyesek.htmlA Grace klinika sztárjának ikerfiai egészen biztosan hatalmas szívtiprók lesznek! CsaládOrigoApás napott tartott Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/csalad/20160616-brooklyn-beckham-es-david-beckham-egyutt-a-the-stone-roses-koncerten.htmlA Beckham-fiúk a The Stone Roses koncertjén buliztak egy óriásit. CsaládOrigoA részeg férfi nem mehetett a játékterembe, dühét a kisbabáján töltötte kihttp://www.life.hu/csalad/20160616-a-reszeg-ferfi-jatekterembe-akart-menni-de-parja-nem-engedte-ezert-duhet-a-kisbabajan-toltotte-ki.htmlAz apának nehezen nevezhető férfi egy bormámoros napon úgy döntött, hogy egy játékteremben éli ki a játékszenvedélyét, ám amikor párja erre nemet mondott, tombolni kezdett és arcon csapta az alig 1 éves gyermekét. A férfit letartóztatták. Család--Egyéves lett a királyi sarj! Szupercuki képpel köszöntötték a kis hercegethttp://www.life.hu/csalad/20160616-egyeves-lett-a-kiralyi-sarj-nicolas-sved-herceget-szupercuki-keppel-koszontottek.htmlImádnivalóan néz ki Nicolas, a legfiatalabb svéd trónörökös legújabb képein. Az egész ország az ő egyéves születésnapját ünnepli, és mindenki csak olvadozik a kis sármőrön. CsaládOrigoSzebeni István házasságában sok konfliktust szül a gyerekneveléshttp://www.life.hu/csalad/20160616-szebeni-istvan-a-tv2-musorvezetojenek-hazassagaban-sok-konfliktust-szul-a-gyerekneveles.htmlA műsorvezető szerint hazudik, aki azt mondja, hogy párjával teljes egyetértésben tudják nevelni a gyerekeket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.