Hargitai Bea: “Prágában teljesen egyedül vagyunk”

Forrás: Instagram/Hargitai Bea -
anyaság Hargitai Bea Prága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak magára számíthat Hargitai Bea, akkor is, ha úgy érzi, lelkileg vagy fizikailag nem bírja tovább. Őszintén beszélt a várandósság és az anyaság nehézségeiről.

Egy évvel ezelőtt született meg a modell kisfia, de biztos abban, hogy nem akar több gyermeket. Mivel csak magára számíthat. Saját bevallása szerint sokkal könnyebbnek képzelte az anyaságot.

Forrás: Instagram/Hargitai Bea

Hargitai Bea szerint ez 24 órás munka, heti hét napon keresztül. Valóban csodálatosnak tartja a terhességet, de ő nagyon rosszul élte meg várandósságát. "Az a része tényleg varázslatos, de ezen kívül semmi" - véli az egykori modell. Ráadásul mivel ő Prágában él, egyedül kell megbirkóznia a hétköznapi problémákkal, ugyanis férje családja a tengerentúlon, a modell családja pedig Magyarországon él.

"Prágában teljesen egyedül vagyunk. Senkit nem tudunk hirtelen felhívni, hogy gyertek, vagy segítsetek. Találtunk egy bébiszittert, magyar ráadásul, ami számomra fontos volt" – vallotta be a TV2-nek az egykori modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.