A nagyon terhes Olivia Wilde apró bikiniben készít reggelit

terhesség Jason Sudeikis Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia, aki Jason Sudeikis második gyermekét hordja a szíve alatt, csodaszép kismama. Ragyog a terhességtől, a kis Otis pedig hamarosan kistestvért kap.

Olivia Wilde egyértelműen élvezi a második terhességét: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy megosztott egy szép pillanatot Instagram-oldalán.

Olivia Wilde (@oliviawilde) által közzétett fénykép,

A 32 éves színésznő egy apró melltartóban készít omlettet. Igazán idilli. Korábbi képén pedig kisfiát is megmutatta:

"2 naposan" - Dundika csodás képet posztolt újszülött fiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160717-dundika-csodas-kepet-posztolt-ujszulott-fiarol-majoros-oliver-nathanielrol.htmlBár a sztárpár az utóbbi időben jó néhány fotót megosztott szép családjáról, a képekről a három hónapos Olivér rendre hiányzott. Azóta viszont sorra érkeznek a fényképek a kicsiről. CsaládÁllítják! Katalin terhes, és karácsonyra érkezik a harmadik királyi bébihttp://www.life.hu/csalad/20160717-katalin-hercegne-allitolag-terhes-vilmossal-harmadik-gyermekuket-varjak.htmlRendszeresen felröppen a hír, hogy Katalin hercegné várandós, de utána általában kiderül, nem igazak a pletykák. Kíváncsiak várjuk a fejleményeket. CsaládHatalmas, gömbölyödő pocakot villantott Adam Levine neje, Behati Prinsloohttp://www.life.hu/csalad/20160717-adam-levine-zenesz-neje-behati-prinsloo-modell-hatalmas-gombolyodo-pocakot-villantott.htmlKorábban azt írtuk, Blake Lively a világ legszerencsésebb nője. Ez igaz, de azért az egykori VS-modell, Behati Prinsloo sem panaszkodhat.CsaládOrigoDobrádi Ákosnál és Iszak Esztinél az esküvő után jön a baba http://www.life.hu/csalad/20160717-dobradi-akosnal-es-iszak-esztinel-az-eskuvo-utan-jon-a-baba.htmlDobrády Ákos örömmel lenne már édesapa, de tiszteletben tartja párja, Iszak Eszter kérését, hogy tartsák be a klasszikus sorrendet. Először esküvő, és utána jöhet a baba.CsaládOrigoHatalmasat nőtt Amber Rose és Wiz Khalifa kisfia: FOTÓ!http://www.life.hu/csalad/20160717-amber-rose-es-wiz-khalifa-kisfia-a-haromeves-sebastian-nagyot-nott.htmlHogy ki ez a csodaszép fiatalember? Nos, a dúsidomú Amber Rose és Wiz Khalifa fiáról, a hároméves Sebastianról van szó.Család--Blake Lively pocakfotójától minden kismama elolvadhttp://www.life.hu/csalad/20160716-blake-lively-szineszno-pocakfotojatol-minden-kismama-elolvad.htmlA gyönyörű színésznő nem titkolja várandósságát, és még akkor is szívesen posztol, ha éppen zsíros a haja, vagy szépséges arcán kijött egy pattanás. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.