Jennifer Garner: "Adok még egy esélyt a házasságunknak"

Forrás: AFP -
házasság válás Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár egy ismerőse szerint Jennifer eddig azt mondta, hamarosan válnak, pár hete azonban valami történt. A színésznő a jelek szerint nem akarja elengedni egykori kedvesét. 

Tavaly nyáron szinte bombaként robbant a hír, hogy 10 évnyi házasság után Hollywood álompárja bedobta a törülközőt. A válás oka pedig állítólag Ben hűtlensége volt, aki a dadussal csalta Jennifer Garnert. A színészek a 2001-es Pearl Harbor és a 2003-as Daredevil című filmekben játszottak együtt. 2005-ben házasodtak össze, és három gyerekük született, akiket a válás után is közösen akartak nevelni: Violet 9, Seraphina 6,Samuel pedig 3 éves. A hírek szerint most fordult a kokca: a színésznő megenyhült - írja a Usmagazine.

Forrás: AFP

Bűnbánó exe lassan egy éve a sztár bocsánatáért könyörög, Jennifer pedig megenyhülni látszik: egy közeli barát szerint a híresség úgy döntött, hogy a gyerekek kedvéért ad még egy esélyt a sztárnak és a házasságuknak. "Adok még egy esélyt a házasságunknak! Szeretem őt, a hibái ellenére is" -hangzott el az sztárédesanya szájából a bennfentes elmondása alapján.

Tudd meg, milyen tárgyakat használnak a nők a nagyobb élvezetért! Maszturbációra fel!http://www.life.hu/intim/20160720-maszturbacio-ezekkel-a-targyakkal-elegitik-ki-magukat-a-nok-ilyen-egy-orgazmus.htmlA szóló szex egy nagyon gyakori szexuális élmény - ha nem a leggyakoribb - így nem meglepő, hogy az önkielégítés újra és újra felbukkan. De mi a helyzet a hálószobában? Vajon a nők mit használnak legtöbbször az ágyban? Íme, a végeredmény! IntimOrigoÍme, Magyarország legnagyobb pornórajongó városainak listája!http://www.life.hu/intim/20160719-megjelent-magyarorszag-legnagyobb-pornorajongo-varosainak-listaja.htmlA legnagyobb magyar randioldal felméréséből kiderült, hogy mely hazai városokban kattantak és kattintottak rá legtöbben a netes pornófilmekre. Sőt, Magyarország TOP15 pornófogyasztó városainak listája is megjelent! Intim--Prostiügybe keveredhetett a Magyarország Szépe közönségdíjasa - Sarka Kata kirúgja, ha ez igazhttp://www.life.hu/intim/20160719-a-korulbelul-masfel-eve-huzodo-repas-lajos-fele-prostiugyben-tanukent-hallgattak-meg-es-tett.htmlA körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle prostiügyben tanúként hallgatták meg és tett vallomást Dézsányi Bianka, a Magyarország Szépe közönségdíjasa. A vádirat szerint 2011 végén, 17 éves korában egy luxushotelbe közösülésre közvetítették ki. A történteket nem a lány mondta el Sarka Katáéknak, egy „jóakarója” teregette ki a szennyest. IntimOrigoBB Évire rátalált a szerelem a pszichiátriánhttp://www.life.hu/intim/20160718-bb-evi-parkanyi-evi-a-pszichiatrian-esett-szerelembe-egy-beteggel.htmlAz egykori valóságshow-sztár már egy jó ideje pszichiátriai kezelésre szorul, valószínűleg így lesz ez élete végéig, de a hírek szerint ott is jut neki egy kis boldogság. Intim--Nem tudják a férfiak, mennyire érdekli a nőket a szex - De miért?http://www.life.hu/intim/20160716-a-ferfiak-nem-tudjak-felmerni-mennyire-erdekli-a-not-a-szex-kutatas.htmlA legtöbb férfi képtelen felmérni, mennyire érdekli a nőt a szex – derül ki egy friss kutatásból. Intim--Havas Henrik: "Megmondom, mi a hosszú házasság titka" http://www.life.hu/intim/20160715-havas-henrik-44-ev-hazassag-utan-is-ugy-erzi-hogy-szereti-a-feleseget-hosszu-hazassag-titka.htmlHavas Henrik már 44 éve él boldog házasságban a feleségével. A műsorvezető most úgy gondolta, megosztja a Best magazin olvasóival, mi is a jó házasság titka. IntimFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.