Íme, Magyarország legnagyobb pornórajongó városainak listája!

Forrás: Thinkstock -
pornó Magyarország város szexfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb magyar randioldal felméréséből kiderült, hogy mely hazai városokban kattantak és kattintottak rá legtöbben a netes pornófilmekre. Sőt, Magyarország TOP15 pornófogyasztó városainak listája is megjelent!

A Szexrandi.hu oldala idén is kiderítette, hogy vajon mely magyar városokban keresnek rá legtöbbször a felnőtteknek szóló tartalmakra.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Tavaly a kazincbarcikaiak nyertek, idén azonban Mátészalka letaszította őket a trónról. Érthetetlen okokból Budapest nincs a toplistán, de szerepel Cegléd, Pápa és Szekszárd is például. Íme, a legnagyobb pornófogyasztó városok listája!

  1. Mátészalka
  2. Kisvárda
  3. Szerencs
  4. Szekszárd
  5. Berettyóújfalu
  6. Karcag
  7. Cegléd
  8. Nagykanizsa
  9. Monor
  10. Paks
  11. Baja
  12. Pápa
  13. Kazincbarcika
  14. Zalaegerszeg
  15. Esztergom

Együtt nyögnek és sóhajtoznak - hódít a pornó-karaoke

A normális, éneklős karaoke úgy látszik lejárt lemez, ebben a műfajban is eljött az újítás ideje. Egy berlini kocsma tulajdonosai meglepő ötlettel rukkoltak elő, de ekkora sikerre azonban ők sem számítottak. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.