Pásztor Anna:"Fogalmam sem volt, mit hoz az anyaság"

2016.08.25. 14:26

Az Anna and the Barbies énekesnője szerint a 21. századi anyukák nem olyan életet élnek, mint kellene: a gyermekük születése után évekig a négy fal közé zárva töltik a mindennapjaikat, míg az édesapa dolgozik. Éppen ezért ő másra esküszik.

"Fogalmam nem volt, mit hoz az anyaság, nem készültem erre sehogy. Nem vagyok nagyon tudatos anya, kerültem is a panaszkodós fórumokat, a mamablogokat. Most is inkább a gyerekekkel vagyok a homokozóban, mint hogy az anyukákkal beszélgessek" - mesélte Pásztor Anna a Hot! magazinnak. 

Forrás: EVA/Eva

A nemsokára induló Star Academy zsűritagja igazán szerencsésnek tartja magát, hiszen amikor a kislánya tízhetes volt, Anna ismét munkába állhatott.

"Sok emberért tartozom felelősséggel. Van két kisbabám, egy apa, aki feladta a külföldi karrierjét, hogy én folytathassam a zenekari tevékenységemet. Mindketten hajlottunk arra, hogy olyasmit csináljunk, amit akkor is megtennénk, ha nem kapnánk érte pénzt. Amíg meg tudunk élni abból, amit én keresek, addig így is teszünk" - magyarázta Anna, majd azt is hozzátette, tisztában volt azzal, hogy ha kiszáll a zenekarból a második gyermeke, Zoé születése miatt,

akkor a banda munka nélkül maradt volna.

"Helyt kell állnom mindenhol, és ehhez szövetségesek kellenek. Nem találhattam volna jobbat, mint a kedvesem, a család, és a barátaink" - szögezte le.

Pásztor Annaanyaságénekesnő