Óriási meglepetés várta a Rióból hazatérő Kenderesi Tamást

kistestvér úszás bronzérem riói olimpia Rio 2016 olimpia Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tamás csodálatos teljesítsményt nyújtott a riói olimpián, bronzérmet szerzett 200 méter pillangón, és az előfutamokon kétszer is legyőzte példaképét, Michael Phelpset. Tamás szülei alaposan meg is hálálták fiuk csodás teljesítményét, hatalmas meglepetéssel várták haza.

Az olimpiai bronzérmes úszó egy ultrahag felvételt kapott szüleitől, amin legkisebb testvére látható. Tamás nagyon bolog, és alig várja a baba érkezését. Az Instagramon osztotta meg követőivel a jó hírt, és egyben másik két testvérét is bemutatta.

The 4 brothers A 4 tesó ✌ ❤ #4thkenderesi

Kenderesi Tamás (@tamaskenderesi) által közzétett fénykép,



Ajjaj! Saját esküvőjét kritizálta Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20160821-sajat-eskuvojet-kritizalta-sarka-kata-nem-hivna-meg-ugyanazokat-a-vendegeket.htmlDNS-tesztet csináltatott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/csalad/20160821-dns-tesztet-csinaltatott-medveczky-ilona-tudni-akarta-van-e-elo-rokona.htmlRába Tímeát szíven ütötte fia döntése - Furcsa lesz az új helyzethttp://www.life.hu/csalad/20160820-raba-timea-egykori-szepsegkiralyno-fia-osszekoltozik-baratnojevel.htmlEz a trükkje - Így akarja visszahódítani Hajdú Péter a feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160816-csaladi-fotok-posztolasaval-akarja-visszahoditani-feleseget-hajdu-peter.htmlKatalin hercegnő koszorúslány lesz Pippa esküvőjén?http://www.life.hu/csalad/20160731-elkepzelheto-hogy-katalin-hercegno-koszoruslany-lesz-pippa-middleton-eskuvojen.htmlEnnek a reklámnak köszönhetően több ezer gyerek születetthttp://www.life.hu/csalad/20160731-tedd-meg-anyuert-egy-dan-reklam-aminek-koszonhetoen-tobb-ezer-gyerek-szuletett.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.