Gáspár Laci megmutatta újszülött kisfiát!

fotó x faktor család Gáspár Laci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci élete legboldogabb időszakát éli. Az X-Faktor mentoraként karrierje csúcsán lévő énekes a magánéletében is  úszik a boldoságtól: két gyermeke mellé, megérkezett a harmadik kis csoda is, Noel személyében.

Gáspár Laci karrierje már 13 éve szárnyal. A Megasztár tehetségkutató műsorában feltűnt énekes azonban állítja, még soha nem volt ennyire boldog és teljes az élete, mint jelenleg. Számos fellépése mellett mentorként is szerepet kapott az X-Faktor zsűrijében, valamint megszületett harmadik gyermeke is, a kis Noel. Az énekes a Story Magazinban mutatta meg először a csöppséget.

Forrás: Origo

Laci három házasságából, három gyermeke született.

Noel édesanyjával, Nikivel 2014 óta alkot egy párt az énekes. Elmondása szerint Nikiben megtalálta álmai asszonyát. A kis csöppség pedig szerelmük méltó megkoronázása.

Laci a szülés körülményeiről is mesélt a vele készített intejrúban. "Esztergomban volt aznap este koncertem, szerencsére a szülést is az ottani kórházban terveztük. Niki nagyon ügyes és kitartó volt, én pedig végig jelen lehettem.

Mire Noel világra jött, már mehettem is fellépni."

- mesélte a feszült pillanatokat örömittasan az apuka.
Noel 3300 grammal született és a rokonok szerint inkább az apukára hasonlít. Szülei ha csak tehetik, együtt vannak a picivel. Közösen sétálnak a Duna-parton és együtt fürdetik a kicsit. Laciék legnagyobb örömére Noelnek az éjszakai alvásokkal sincs problémája.

"Amikor ránézek Noelre, arra gondolok, hogy ő azért jöhetett világra, mert mi az édesanyjával annyira szeretjük egymást. Ő lett kettőnkből. (...)Én minden egyes gyerekkel újra édesapa leszek, és ugyanolyan csodának tekintem Noelt, mint az elsőszülött lányomat Mirjamot, és második gyerekemet, Lacikát, így most vagyok életemben először igazán boldog." -jelentette ki az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.