Nádai Anikó: "Egyelőre nem lesz több gyerekünk"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
édesanya műsorvezető kisbaba Nádai Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos édesanyának műsorvezetőként és háziasszonyként is helyt kell állnia nap mint nap. A jelek szerint Anikó jól bírja a dolgot, de egyelőre nem akar még egy kis lurkót a családba. 

Nádai Anikó kisfia, Patrik közel egy éve látta meg a napvilágot. A műsorvezető egy idő után "felhagyott" otthoni teendőivel, és visszatért az RTL Klub székházába, ahol megkapta a Való Világ egyik műsorvezetői posztját. Bár a sztárt nagyon leterhelik a hétköznapok, elmondása szerint a párja mindenben mellette áll. Anikó szerint így nem marad ki a fia életéből, hiszen nagyon sok ideje marad rá a nap többi részében - írja a hot! Magazin.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Lát, mielőtt elalszik, aztán újra lát, amikor felébred reggel. Nincs benne olyan hiányérzet, mint ha délutáni műsort vezetnék, hiszen a nap azon szakaszában a legaktívabb" - mondta az édesanya, aki szerint az újabb gyermekáldás még várat magára. "

Danival abban maradtunk, hogy minden figyelmünk Patriknak szenteljük.

De ha úgy alakul egyszer, nem fogunk ágálni a kistesó ellen" -

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.