Ashton Kutcher házasság Mary-Kate Olsen válás Hugh Hefner Warren Beatty Hollywood Crystal Harris Donald Trump Demi Moore Melania Trump korkülönbség Olivier Sarkozy Annette Bening
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kor nem számít - mondják az okosok. És valóban: a következő párok között van, hogy több évtizednyi a korkülönbség, mégis köszönik szépen, boldogan élik mindennapjaikat. De azért persze olyanra is akad példa, aki egy idő után öregecske feleségét inkább friss húsra cserélte.

Demi Moore és Ashton Kutcher

Moore és a bő tizenöt évvel fiatalabb Kutcher 2003-ban kezdtek el járni, 2005-ben pedig össze is házasodtak. Az esküvőjük idején a színésznő 43, a színész pedig 27 éves volt. Kutchernek az volt az első házassága, Moore-nak viszont már a harmadik. A házasság első éveiben úgy tűnt, lángol a szerelem köztük, és minden a legnagyobb rendben van. Aztán az 5. házassági évforduló idején jött az első botrány: egy Brittney Jones nevű, 22 éves lány azt állította, hogy 2010 júliusában lefeküdt Kutcherrel. A pár ekkor még rendbe tudta hozni a kapcsolatát, egy évvel később viszont újabb kellemetlen hírek láttak napvilágot: Kutcher a hatodik házassági évfordulójának napján lefeküdt egy 22 éves, Sara Leal nevű lánnyal. Az eset a San Diegó-i Hard Rock Hotelben történt Kutcher lakosztályában, egy átbulizott éjszaka után.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Ez az újabb félrelépés végleg betett kapcsolatuknak, 2011-ben Demi hivatalosan is bejelentette, hogy elválik férjétől.

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy

Bár a korkülönbség nem köztük a legnagyobb, azt azért mondhatjuk, hogy talán náluk az egyik leglátványosabb. Az egykori gyereksztár konkrétan úgy néz ki férje mellett, mintha annak lánya lenne. A pár 2012-ben mutatkozott először nyilvánosan együtt, amikor is Olsen 26, Sarkozy pedig 43 éves volt. Három év együtt járás után végül 2015-ben, New Yorkban mondták ki a boldogító igent. Mary-Kate-nek ez az első, a férfinak a második házassága. Sarkozynek két kamasz gyereke is van, a 14 éves Julien és a 12 éves Margot. A pár közeli ismerősi úgy nyilatkoztak kapcsolatukról, hogy Mary-Kate jobb apává tette Sarkozyt, aki viszont szerelmére van nagyon jó hatással.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Annette Bening és Warren Beatty

A két színész 1991-ben, a Bugsy című film forgatásán találkozott, mikor is Beatty 54, Bening pedig 33 éves volt. A köztük lévő 21 év korkülönbség ellenére - vagy éppen azért - a pár már 25 éve kitart egymás mellett. Ez pedig igencsak nagy szó, főleg annak fényében, hogy a színészt Hollywood egyik legnagyobb szoknyapecéreként tartották mindig is számon. Bening azonban meghódította, és példás családapát faragott belőle. Azóta Beattynek már olyan mondat is elhagyta a száját, hogy "számomra a szexuális izgalom legmagasabb szintje egy monogám kapcsolat".

Forrás: AFP/Angela Weiss

Donald Trump és Melania Trump

Melania Trump Jugoszláviában, Sevnicában született, tizenévesen kezdett modellkedni, szakmájának köszönheti, hogy végül az Egyesült Államokban tudott letelepedni. 1998-ban találkozott először Trumppal, amikor Melania 28, a jelenlegi elnökjelölt 52 éves volt, nem mellesleg pedig még házas. Második feleségével, Marla Maplesszel egy évre rá bontották fel a házasságukat, aminek egyik oka lehet, hogy az volt, hogy Trump már '98-ban ráhajtott a modellre, ám ő akkor még hárította a közeledését. Nem sokáig. A 24 év korkülönbség ellenére 2004-ben végül eljegyezték egymást, rá egy évre pedig össze is házasodtak. A pár azóta is együtt van, kéz a kézben próbálják meg leigázni az Egyesült Államokat.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Hugh Hefner és Crystal Harris

60 év - pontosan ennyi a korkülönbség a Playboy-mogul és harmadik felesége, a nyuszis modell, Crystal Harris között. Ha az Olsen lányra azt írtuk, hogy olyan, mintha férje lánya lenne, akkor ebben az esetben nyugodtan mondhatjuk, hogy Crystal bátran hazudhatná magáról, hogy Hefner unokája. Hefner 2012 szilveszter éjszakáján vette feleségül 26 éves menyasszonyát. Érdekesség, hogy a menyasszony tizennyolc hónappal a menyegző előtt már egyszer kihátrált a házasságból, és olyanokat nyilatkozott, hogy csupán egyszer került intim viszonyba Hugh Hefnerrel, a szex pedig nagyjából két másodpercig tartott, aztán ki is fújt. Elmondta azt is, hogy a Playboy-mogul nem is igazán vette le a ruháit közben, és ő még sosem látta Hugh Hefnert meztelenül.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Naiv lenne a kérdés, ha feltennénk, hogy akkor mégis miért ment végül hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.