Élete legnagyobb álma teljesült a kisfiúnak

Forrás: Thinkstock -
család babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy ajándéknak a másik ember igazán örül, akkor az érzéseit nem is tudja igazán véka alá rejteni. Ennek a 9 éves fiúnak sem sikerült, hiszen amint megtudta, mt kapott, azonnal elsírta magát. 

Sean Brown már évek óta szeretett volna egy testvért, de a szülei eddig nem hozták meg ezt a döntést. A 9 éves gyerek elmondta, őt nem érdekli a testvére neme, lehet fiú is vagy lány is, csak legyen már végre egy testvére.

Forrás: Thinkstock

Karácsony reggelén egy szépen becsomagolt keksz mellett hevert egy üzenet. A kisfiú elkezdte elolvasni a levelet, amiből egészen hamar kiderült, hogy a család bővülni fog. De nem mert hinni a szemének, ezért édesanyja visszaigazolására várt. A kicsi teljesen meghatódott a hírtől, azonnal elsírta magát, amikor már biztos volt a dolgában.

"Apa és én hittünk abban, hogy a legjobb karácsonyi ajándék, amit csak kívánhatsz, hogy te egy báty legyél" - írta meg a Mirror

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.