Nagyon cuki: Így szundikál Katherine Heigl babája

fotó kisbaba Katherine Heigl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így néz ki Katherine Heigl kisbabája, ahogy édesdeden szundikál az édesapja vállán: Fotó!

Aogy azt a Life.hu is megírta, Katherine Heigl nem régen egy tündéri kisfiúnak adott életet. A 38 éves színésznő és férje, Josh Kelley már két örökbefogadott gyermek szülei, ugyanis sokáig úgy tűnt, hogy nem lehet vérszerinti utódjuk.

De Katherine egyszer csak csodával határos módon teherbe esett. A kicsiről, illetve a boldog családról már láthattunk fotót, de a műtermi képek után szívmelengető egy-egy otthoni cukiságot is látni.

A sztáranyuka nagyon jól néz ki, bár már a terhesség alatt is csinos volt.

Levél a veronai buszbalesetben elhunyt fiatalok nevébenhttp://www.life.hu/csalad/20170130-olvasonk-levele-a-veronai-buszbalesetben-elhunyt-fiatalok-neveben.htmlJanuár 20-án éjfél körül tragikus buszbaleset történt az olaszországi Verona és Velence között. Egy franciaországi sítáborból hazafelé tartó magyar diákokkal és tanárokkal teli busz az autópályahíd pillérének csapódott és kigyulladt. Tizenhatan vesztették életüket. A történtek az egész országot megrázták, egyik olvasónk az alábbi nyílt levélben próbálta kiírni magából a gondolatait, érzéseit. CsaládThinkstockKávé kisokos - A legnépszerűbb kávéfajtákhttp://www.life.hu/csalad/20170130-kave-kisokos-kavefajtak.htmlA legtöbb ember számára a reggeli rituálé elengedhetetlen része a kávéivás. Van, aki a rövid feketéért van oda, van, aki a lágyabb tejest imádja. Manapság a kávéfogyaztás szinte már szenvedéllyé vált, az igazi kávérajongók pedig nem csak a kávézókban, hanem otthon is megadják a módját az élvezetnek. Az alábbiakban összeválogattuk a legnépszerűbb kávéfajtákat - ha egy kis változatosságra vágysz, próbálkozz velük bátran. Család--Árpa Attila magánéletéről vallott: így választott új párt a rendezőhttp://www.life.hu/csalad/20170130-arpa-attila-uj-parjat-a-kislanya-is-elfogadja.htmlÁrpa Attila 11 év után vált el a feleségétől, fájdalmas, hosszú, de átgondolt szakítás volt. A színész-rendező azóta új életet kezdett: megtalálta a szerelmet egy másik nő oldalán, akit a kislánya is elfogad. Ha nem így lenne, nem is lennének együtt. CsaládFotó: Bielik István - OrigoHujber Ferinek elege van: úgy döntött, elhagyja a családjáthttp://www.life.hu/csalad/20170130-hujber-feri-egy-evre-el-akarja-hagyni-csaladjat.htmlNem lehetne harmonikusnak nevezni Hujber Feri és párja életét. A színész most éppen azt fontolgatja, hogy egy évre elutazik, távol a családjától akarja utolérni magát. Elmondása szerint a közös dolgaik már nem szórakoztatják őt, sőt "egyre rosszabbak". CsaládOrigoHihetetlen, mégis igaz! Ezen a képen egy 45 éves anyát látsz a lányaivalhttp://www.life.hu/csalad/20170129-a-45-eves-natalie-wardellrol-azt-hiszik-hogy-egyidos-a-lanyaival.htmlNatalie Wardellről, a 45 éves édesanyáról rendszeresen azt hiszik, hogy saját lányaival egyidős. Te rájössz, melyikük az anya? CsaládOrigoSzobrot állíttat Dianának Vilmos és Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20170129-szobrot-allittat-diananak-vilmos-es-harry-herceg-20-eves-evfordulo.htmlVilmos és Harry herceg elhatározták, hogy szobrot állíttatnak két évtizede elhunyt édesanyjuknak, Diana hercegnőnek. Méltó módon szeretnének megemlékezni arról a sok jóról, amit az édesanyjuktól kapott az egész ország. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.