Liptai Claudia a szoptatásról mesélt

Forrás: tv2 -
szoptatás Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia minden héten a Best magazinban mesél a mamalétről: érdekes és cuki információkat csepegtet családi életéből. Ezúttal a szoptatás volt a téma. 

A TV2 sztárja őszintén mesélt arról, hogy Panka lánya születése után nem volt teje egyáltalán, de mindent megtett annak érdekében, hogy tudja táplálni kislányát. Olykor éjszakánként sírva fejte melleit, tejfakasztó gyógynövényeket ivott, mégsem hozott eredményt. Kislánya tápszeres volt, de hozzátette, sokkal kevesebbszer volt beteg, mint barátnői gyermekei, akik anyatejet szopiztak.

Forrás: tv2

„Ezt a kálváriát már egyszer volt szerencsém végigjárni Panka születése után. Nagyon akartam, mindent megtettem. Megittam mindent, megettem az összes tejfakasztó gyógynövényt. Hosszú órákon át fejtem éjszakákon át. Sokat sírtam, ami biztos nem tett jót, és szinte belebetegedtem, hogy én nem tudom magamból táplálni a gyerekem."

Marci esetében is hasonlóan alakult a szoptatás, ám ma már nem okolja magát emiatt az édesanya.

„Igenis kérem, van olyan, hogy valakinek nincs elég teje, de

attól még nagyon jó anyuka"

vallotta Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.