6 hét alatt két gyermekét is elveszítette a család

Forrás: Facebook/Julia Roberts -
halál család tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Indianában élő család élete hat hét alatt teljesen tönkrement. Az elkeseredett szülők nem tudják mitévők legyenek.

Julia és Peter Roberts háromgyermekes családként éltek, ám hat hét alatt elveszítették a 2 éves Williamet, és a 6 éves Aydent.

William elcsavargott otthonról, és egy, a családi házhoz közeli patakba zuhant. A keresőcsapat fél napig kereste a gyermeket, akit a vízbe fulladva találtak meg, és már nem lehetett rajta segíteni.

Nagyobbik gyermekük haláláért egy autóbaleset a felelős, amely akkor történt, mikor az édesapa az iskolába igyekezett vele. Egy forgalmas útra kikanyarodva két másik autó ütközött a család járművébe, és Ayden csúnyán megsérült.

Ayden és William a legjobb barátok voltak Forrás: Facebook/Julia Roberts

Természetesen azonnal kórházba szállították, de nem tudták már megmenteni az életét. Peter azóta is bűntudattól szenved, képtelen feldolgozni a gyermekei halálát. Az édesanya szintén tanácstalan, nem tudja honnan merítsen erőt, hogyan éljenek tovább, hiszen harmadik gyermekük, Damien felneveléséről is gondoskodniuk kell.

Ahogy a hír terjedt, egyre többen jelentkeztek, hogy segíteni szeretnének a borzalmakat átélt családon. Az egyik barátjuk kezdeményezésére jött létre egy GoFundMe nevű oldal, amelyen keresztül adományokat lehet küldeni a Roberts családnak. Eddig közel 1 millió forint gyűlt össze a számukra - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.