Hujber Feri felesége, Cynthia kiakadt a színészre

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri furcsa kijelentéseivel sokkolta a közönséget, de mindenki azt hitte, a színész csak viccel. Sajnos valószínűleg nem így van, már a felesége, Cynthia is besokallt.

Furcsa kijelentéseivel, teóriáival sokkolta Hujber Feri a közönséget, de mindenki abban reménykedett, hogy csupán trollkodik a színész. A Mokka vendégeként beszélt a Jézusról alkotott véleményéről, kissé zavartan, összevissza. Akkor felesége úgy nyilatkozott, hogy ő már megszokta férje furcsaságait, de lehet, hogy ezt már ő sem tudja elviselni.

Hujber Feri és Cynthia Forrás: TV2

A Story Magazinnak nyilatkozó ismerősök szerint Cynthia nincs könnyű helyzetben, ugyanis otthon is előfordul, hogy az elhíresült nyilatkozataihoz hasonló stílusban beszél Hujber, ilyenkor a felesége egy idő után leállítja, mert már ő sem bírja hallgatni. A lap szerint Cynthia már a Facebookról is törölte a férjét, nem véletlenül. Hiába tartott ki mellette a komoly problémák alatt, ezt állítólag már ő is nehezen viseli. Pedig voltak gondjaik korábban is, hiszen Hujber Feri már az alkoholizmussal is megküzdött, de nem tudni, mennyi problémát képes még elviselni. A lap temrészetesen kereste Cynthiát, de ő nem akart nyilatkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.