Völgyi Zsuzsi újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem is lehetne boldogabb, hiszen megtalálta élete párját, és megszületett első gyermeke is. Völgyi Zsuzsi az anyaság minden pillanatát élvezi.

Völgyi Zsuzsinak most van meg mindene: harmonikus párkapcsolat és egy gyermek. Az énekesnő régóta szeretett volna már édesanya lenni, de eddig nem találta a tökéletes férfit, mióta azonban Gábor belépett az életébe, minden a helyére került, alig egy hete pedig meg is született kislányuk, Glória.

Völgyi Zsuzsi kislánya hihetetlenül aranyos Forrás: Story Magazin

"Megbeszéltük Gáborral, hogy a szülés intim dolog, és bár ott volt, de a folyosón izgult édesanyámmal" – mesélte Völgyi Zsuzsi, aki elárulta azt is, óriási élmény volt, amikor először kezében tarthatta kislányát. "Katartikus élmény volt, amikor Glóriát a mellemre tették.

Sírva is fakadtam a boldogságtól. Olyan tökéletes és gyönyörű"

– lelkendezett a Story magazinnak az énekesnő, aki két nagy példaképe után nevezte el a gyermekét. "Gloria Estefan kubai, és Gloria Gaynor amerikai énekesnő is ezt viseli. Eredeti jelentése: dicsőség, áldás" – mondta Zsuzsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.