33 éves lett Király Viktor: így nézett ki gyerekként - Fotó!

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
gyerekkor Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor ma ünnepli a 33. születésnapját, amiről természetesen testvére, Király Linda sem feledkezett el. Gyerekkori képpel köszöntötte öccseit!

Király Viktor immár egyedülállóként ünnepli a születésnapját, hiszen korábbi kedvesével, Nagy Rékával véget ért a kapcsolatuk. A pár már egy jó ideje nem volt együtt, mire a nyilvánosság előtt is felvállalták a szakítást. Király Viktor így szingliként ünnepelheti, hogy Krisztusi korba lépett, de nővére nem feledkezett meg sem róla, sem pedig Benjaminról.

Király Viktor szülinapos! Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Linda egy közös gyerekkori fotóval köszöntötte öccseit születésnapjuk alkalmából, akiket ha akarnánk sem tudnánk megkülönböztetni a fotón. Az azonban biztos, hogy elképesztően cuki gyerekek voltak, a szőke hajukkal és csodálkozó ábrázatukkal, de nemcsak ők, Király Linda is nagyon aranyos volt kislányként!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.