Sarka Kata nem nyilatkozik többé a magánéletéről

Forrás: Instagram/katasarka -
Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata nem éppen arról volt híres, hogy rejtegetné a magánéletét, nemrég még azt is kiteregette, hogy Hajdú Péter annak idején megcsalta őt. Most azonban eldöntötte, hogy nem beszél többé intim dolgairól... 

Sarka Kata a nagy nyilvánosság előtt élte az életét, egészen eddig. A műsorvezető ugyanis eldöntötte, hogy új életet kezdett, és ezentúl nem lesz példa arra, hogy ő a személyes életéről nyilatkozzon. Ugyan nemrég még azt is megosztotta a Facebook-oldalán, hogy Hajdú Péter megcsalta őt, mostanában azonban már semmiről sem hajlandó beszélni.

Sarka Kata már nem nyilatkozik Forrás: Instagram/katasarka

"Magánéletről, legalábbis ilyen részéről a magánéletnek nem szeretnék nyilatkozni. Az gondolom, hogy új életet kezdtem, és az új életembe már az nem fér bele, hogy akár a barátaimról vagy párkapcsolatról vagy bármi ilyesmiről nyiltakozzak. Nálam például biztos nem lesz már soha forgatás, mert már lezártam az életemnek ezt a részét" – mondta Sarka Kata a 24.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.