Dave Edgar nyomozó állítja: Madeleine McCann életben van, csak rejtegetik

Forrás: Origo -
Dave Edgar Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann szülei sosem fogják feladni a reményt, hogy egyszer élve találják meg kislányukat. Egy nyomozó szerint erre megvan az esélyük: azt állítja, a gyerek életben van, csak rejtegetik.

Egy brit detektív, Dave Edgar három évig nyomozott Madeleine McCann eltűnésének ügyében, és úgy gondolja, hogy a kislány még életben van. Többször nyilatkozott mostanában a Portugáliából elrabolt gyermekről, mivel közeledik Madeleline eltűnésének 10. évfordulója. A nyomozó korábban is leszögezte, hogy a gyermek még életben van, úgy gondolja, hogy szexuális indíttatásból rabolták el.

Madeleine McCann Forrás: Origo

A nyomozó most azt is elárulta, hogy szerinte egy elszigetelt birtokon rejtegethetik a gyermeket. A tengerparti városkában ugyanis rengeteg olyan ingatlan van, ami szinte beláthatatlan.

Számos olyan elszigetelt ingatlan van, ahol Madeleine-t tarthatják"

"Tapasztalatom szerint az elkövetők megbíztak valakiben, akinek elő kellene állnia a történettel, el kellene mondania a hatóságoknak"
mondta a nyomozó az Expressnek

Így hívják Irina Shayk kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20170411-ez-irina-shayk-lanyanak-neve.htmlVégre kiderült a kisbaba neme, és mostmár azt is tudjuk, hogy a híres szülők milyen nevet választottak a kislánynak. Család--Polyák Lilla kezét a gyerekeitől kérte meg Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/csalad/20170411-polyak-lilla-kezet-a-gyerekeitol-kerte-meg-gomori-mate.htmlSemmi nem állhat Polyák Lilla és Gömöri András Máté szerelmének útjába. A 16 év korkülönbség ellenére a színésznőt eljegyezte fiatalabb kedvese, aki Lilla gyerekeitől kérte meg előbb az anyukájuk kezét. CsaládOrigoFontos szerepet kapnak Vilmos és Katalin gyermekei Pippa Middleton esküvőjénhttp://www.life.hu/csalad/20170410-fontos-szerepet-kap-gyorgy-herceg-es-sarolta-hercego-pippa-middleton-eskuvojen.htmlFontos szerepet kapnak Vilmos cambridge-i herceg és Katalin hercegnő gyermekei nagynénjük, Pippa Middleton közelgő esküvőjén.Család--A kreativitás nem ismer határokat - Szülők meglepő húzásaihttp://www.life.hu/csalad/20170410-kreativ-szulok-szabalyai-buntetesei-beszolasai.htmlAz alábbi szülők a vasszigor helyett a kreativitást hívták segítségül, amikor gyerekeik megregulázásáról vagy jó irányba való terelgetéséről volt szó. Nem mindennapi szülői ötletek következnek. CsaládAFPVölgyi Zsuzsi megmutatta kislányát és férjét - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170410-volgyi-zsuzsi-megmutatta-kislanyat-es-ferjet.htmlVölgyi Zsuzsi március közepén adott életet kislányának, vele együtt lett teljes az énekesnő életet. A sztár Facebook-oldalán most megmutatta férjét és Glóriát is. Család--Így hagyta el az országot Istenes Bence és Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20170410-istenes-bence-es-csobot-adel-igy-hagytak-el-magyarorszagot.html"Jaj, most sírok" - mondta Adél a kocsiban, amikor Bencével és Nátánnal belevágtak életük nagy kalandjába. Istenes Bence a vlogjában mutatta meg, milyenek voltak az utazás első pillanatai, illetve hogyan érték el végső céljukat, Kölnt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.