Dave Edgar nyomozó állítja: Madeleine McCann életben van, csak rejtegetik

Forrás: Origo -
Dave Edgar Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann szülei sosem fogják feladni a reményt, hogy egyszer élve találják meg kislányukat. Egy nyomozó szerint erre megvan az esélyük: azt állítja, a gyerek életben van, csak rejtegetik.

Egy brit detektív, Dave Edgar három évig nyomozott Madeleine McCann eltűnésének ügyében, és úgy gondolja, hogy a kislány még életben van. Többször nyilatkozott mostanában a Portugáliából elrabolt gyermekről, mivel közeledik Madeleline eltűnésének 10. évfordulója. A nyomozó korábban is leszögezte, hogy a gyermek még életben van, úgy gondolja, hogy szexuális indíttatásból rabolták el.

Madeleine McCann Forrás: Origo

A nyomozó most azt is elárulta, hogy szerinte egy elszigetelt birtokon rejtegethetik a gyermeket. A tengerparti városkában ugyanis rengeteg olyan ingatlan van, ami szinte beláthatatlan.

Számos olyan elszigetelt ingatlan van, ahol Madeleine-t tarthatják"

"Tapasztalatom szerint az elkövetők megbíztak valakiben, akinek elő kellene állnia a történettel, el kellene mondania a hatóságoknak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.