Kasza Tibiék döntöttek: készen állnak a családalapításra

Forrás: redlemon -
eljegyzés párkapcsolat Kasza Tibi költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem az eljegyzés az egyetlen újdonság Kaszáék életében mostanság. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Kasza Tibi nemrég romantikus körülmények között, élő adásban kérte meg szerelme, Andi kezét. Ezután nem sokkal egy élő videóban elárulta, hogy miért a televízióban történt a lánykérés, amitől a rajongók teljesen meghatódtak.

Kasza Tibi szerint fia fog születni Forrás: redlemon

A híres műsorvezető ezután azt is elmesélte, hogy most már

a családalapítás is esedékes lehet:

"Nem szeretnénk túl sokat várni a gyerekkel sem, ha érkezik, mi boldogan várjuk. Közhely vagy sem, de nincs benne a gondolataimban, hogy fiút vagy lányt szeretnék-e, csak az számít, hogy egészséges legyen. Megjegyzem, apai ágon nálunk csak fiúk születnek, ezért gyanítom, hogy fiam lesz. Ha mégis kislány, akkor ő lesz apa szeme fénye!" – írta meg a Bors.

Hátborzongató részletek a hatéves szépségkirálynő halálárólhttp://www.life.hu/csalad/20170419-hatborzongato-tenyek-a-gyerekszepsegkiralnyo-jonbenet-ramsey-halalarol.htmlJonBenet Ramsey a 90-es évek elején egész Amerika-szerte ismert volt, a kislány totyogós kora óta rutinos szépségverseny-szereplőnek számított. 1996 karácsonyán azonban JonBenetet brutálisan meggyilkolták otthonában, az elkövető kilétére pedig a mai napig nem derült fény. A következőkben JonBenet Ramsey tragikus sorsának néhány meglepő és hátborzongató részletét vesszük számba. Család--Jennifer Garner megvárta míg Ben Affleck felépül, aztán beadta a válókeresetethttp://www.life.hu/csalad/20170420-ezert-nem-adta-be-jennifer-garner-a-valokeresetet.htmlJennifer Garner és Ben Affleck már egy ideje nem alkotnak egy párt, de a hivatalos válást még csak most indítványozták. Vajon miért? Család--Hujber Feri apósa utálja a színészt: nem akarja, hogy Cynthiával legyenhttp://www.life.hu/csalad/20170420-hujber-feri-aposa-utalja-a-szineszt.htmlSoha nem volt jó viszonyban Hujber Feri az apósával, de most betelt a pohár. Cynthia apja a Facebook-oldalán mondta el a véleményét a színészről, és egyértelmű, hogy ő nem támogatja a kapcsolatukat. CsaládOrigoVárkonyi Andrea babakori fotóval köszönti a lányát http://www.life.hu/csalad/20170419-varkonyi-andrea-ujszulott-fotot-posztolt-norirol.htmlSosem látott, tündéri babafotóval köszöntötte a lányát Várkonyi Andrea. A romantikus hangvételű poszttól olvadoznak a rajongók. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoTrokán Anna a Reggeliben mutatta meg terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20170419-trokan-anna-megmutatta-terhespocakjat.htmlTrokán Anna első gyermekével várandós, de egészen eddig nem beszélt sem a terhességéről, sem a születendő gyermekéről. A Reggeliben azonban kivételt tett, és megmutatta terhespocakját. Család--Cseke Katinka minden munkát elvállal, hogy a lánya boldogulhassonhttp://www.life.hu/csalad/20170418-cseke-katinka-minden-munkat-elvallal.htmlEgyedülálló anyaként próbál mindent megadni a gyermekének Cseke Katinka, de ez nem egyszerű. Azért, hogy a lányának mindene meglegyen, olyan munkát is elvállal, amit egyébként nem szeretne elvégezni. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.