Kasza Tibi megmagyarázta, hogy miért élő adásban kérte meg barátnője, Manker kezét

Forrás: Facebook/Kasza Tibor -
eljegyzés A Nagy Duett lánykérés Manker Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett tegnapi adásának legnagyobb pillanata minden bizonnyal az volt, amikor Kasza Tibi a tévénézők szeme láttára kérte meg barátnője, Manker kezét. Tibi azóta már bejelentkezett a Facebookon, és elmondta, hogy miért választotta a lánykérésnek ezt a módját.

Tibi üzenőfala felrobbant a hír után, ezért menyasszonyával élőben jelentkeztek be a Facebookra, hogy megköszönjék a gratulációkat. Manker megerősítette, hogy semmit sem tudott Tibi tervéről, sokkos állapotba került, a videó alatt többször is majdnem elsírta magát. Tibi pedig elárulta, hogy egy ilyen intim dolgot, mint a lánykérés, miért a kamerák előtt tett meg.

"Az életünk, az igazából előttetek zajlott mindig, azt gondolom, hogy nincs abban semmi furcsa, hogy ez a pillanat is előttetek történt" – mondta Tibi, aki még Manker családját is odarendelte meglepetésnek a műsor után.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.