Peller Anna és Miki ösztönösen érzik egymás hangulatát

házasság szerelem Peller Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Anna és Miki kapcsolatából sugárzik a vidámság, ami az öltözködésükön is meglátszik. Az is kiderült, hogy az extrém ruhadarabokat sem vetik meg, sőt! 

A Reggeli műsorvezetői tökéletes harmóniában vannak, nem csak szakmailag, hanem a magánéletükben is. Kiderült, hogy mindketten imádnak színesen öltözködni, és még akkor is képesek összeöltözni, ha nem látják egymást.

"Ösztönösen megérezzük, miben lesz a másik. Ha például nem együtt készülünk egy rendezvényre, akkor is képesek vagyunk összeöltözni" - mesélte Anna.

A színésznő bevallotta, hogy többnyire színes ruhadarabokat választ, ezért ha mégis sötét szettben jelenik meg, sokan megkérdezik, hogy minden rendben van-e. Az is kiderült, hogy Miki stílusa sokat változott mióta egy párt alkotnak. Megbízik a sztáranyuka ízlésében, egyedül a cipői kapcsán nem engedi, hogy más válasszon helyette:

Peller Anna és párja, Lukács Miklós Forrás: RTL Klub

"Nagyon szereti a feltűnő lábbeliket, több szőrös cipője is van, amit szinte mindenki megdicsér. A kedvencén, ami a Nyerő Páros forgatásán is rajta volt, a Vénusz születése című festmény látható, tényleg különleges egy darab"

Miki elárulta, hogy már tini korában is szeretett feltűnő szerelésekben megjelenni, de azt is elismerte, hogy mindketten cipőmániásak. Véleménye szerint Anna a legcsodálatosabb nő, mindig úgy fest, mintha egy divatlapból lépett volna ki.

"Szeretem benne, hogy ennyire nőies. Nem szoktam egyébként beleszólni a ruhaválasztásába, de

ha nem elég szexis, azt azért szóvát teszem"

- írta meg a Best.

Így nézett ki Peller Anna és Peller Mariann 15 évvel ezelőtt

Nem mindennapi felvétel került napvilágra Annáról és Mariannról: a fotón még a lányok édesapja is látható. Sokat változtak az elmúlt 15 évben.

Nézd meg, milyen dögös Michael Jackson lánya, Paris - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170620-ilyen-dogos-michael-jackson-lanya.htmlKinőtt lázadó korszakából Paris Jackson, és egyre dögösebb! Michael Jackson lánya meg is mutatta a legszexibb oldalát. Trend--Zimány Linda ultradögös fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20170619-elkepesztoen-szexi-zimany-linda.htmlKülönleges fotót posztolt az Instagram-oldalán Zimány Linda: egy óriási, aranyló gumimatracon pózol. TrendOrigoWeisz Fanni a Duna-parton pózol: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170619-a-duna-parton-pozol-weisz-fanni.htmlA csinos modell olyan fotót töltött fel a közösségi oldalára, amilyet még talán soha. Egy óriási aranyhattyúval pózol.Trend--Ebben a ruhában pompázott Tatár Csilla: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170619-elkepeszto-ruhaban-pozolt-tatar-csilla.htmlTatár Csilla fantasztikus képet tett közzé az oldalán: megmutatta a Magyarország Szépe műsorban viselt ruháját. Trend--Katalin hercegnő bokavillantós nadrágot vett fel - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170619-katalin-hercegno-bokavillantos-nadragot-vett-fel.htmlKatalin hercegnő a szigorú szabályok ellenére próbál úgy öltözni, ahogy neki tetszik. Ezúttal egy villantós nadrágot vett fel.Trend--Magyarország szépe: Elköszönt a királynőhttp://www.life.hu/trend/20170618-magyarorszag-szepe-kiralyno.htmlEgy korszak lezárult. Vasárnap este megválasztják a 2017-es Miss World Hungary győztesét. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi Magyarország Szépe győztese elköszönt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.