David Beckham videó box Cruz Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi videó került napvilágra David Beckhamről: így edz együtt apa és fia. 

Davic Beckham idősebbik fia, Brooklyn már egy ideje keményen edz, hiszen tiniként már fontosnak tartja, hogy minél izmosabb és határozottabb legyen a kiállása. A fiatal srác pedig nem halad rosszul a testedzéssel, egyre jobban néz ki.

Nem csoda, hogy a kisebbik Beckham-fiú, Cruz is nekiállt a sporttal foglalkozni, hogy a bátyja és az apja nyomdokaiba léphessen. Egy tündéri videó is készült arról, hogy miként edz együtt apa és fia.

A kis Cruz bátran kiállt az apja ellen, aki láthatóan élvezte a helyzetet. Beckham nem először húzott boxkesztyűt, de a fia lendületét nézve, ő is ügyes boxoló lesz hamarosan.

Ezzel egy időben pedig a kislányával borzolták a kedélyeket, akit nyilvánosan szájon csókolt, és az erről készült képet fel is töltötte a közösségi oldalára.

Bizonyos vélemények szerint nincs ezzel semmi baj, hiszen ez is a szülői szeretet egy formája, de olyanok is vannak, akik szerint egyáltalán nem lenne szabad ilyet tenni egy kisgyerekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.