Elpusztult Fésűs Nelly kutyája

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
kutya Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnt, hogy az orvosoknak sikerült megmenteniük a házikedvenc életét, de sajnos nem. A színésznő kutyusa elpusztult. 

Bélcsavarodás miatt hajtottak végre életmentő műtétet Fésűs Nelly kutyáján. Az operációt követően úgy tűnt, a család kedvence felépül, a színésznő haza is vihette az ebet, amiről az Instagramjára is posztolt.

Később azonban szomorú bejegyzést tett közzé: a kutya feladta a harcot és elpusztult.

Szulák Andrea exe nagyon jó édesapahttp://www.life.hu/csalad/20170914-szulak-andrea-exe-nagyon-jo-edesapja-rozinanak.htmlAhogy már meg is mutattuk, Szulák Andrea és kislánya, Rozina nagyon hasonlítanak egymásra. Ám, a színésznő elmondása szerint csak külsőre, egyébként nagyon különböző személyiségek. Most azt is elárulta, milyen a kapcsolatuk a kislány édesapjával.Család--Így fogják majd hívni Szinetár Dóra fiáthttp://www.life.hu/csalad/20170912-szinetar-dora-fiat-igy-fogjak-majd-hivni.htmlSzinetár Dóra a Micsoda Nők! című műsorban árulta el születendő gyermeke nevét.CsaládOrigoMegszületett az Edda zenészének, Hetényi Zolinak a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20170822-megszuletett-az-edda-zeneszenek-hetenyi-zolinak-a-kisfia.htmlMegszületett Hetényi Zoli, az Edda zenészének kisfia. A baba 4550 grammal, 60 centivel jött a világra. CsaládOrigoGyönyörű volt húga esküvőjén Osvárt Andreahttp://www.life.hu/csalad/20170804-gyonyoru-volt-huga-eskuvojen-osvart-andrea-parjaval.htmlOlasz párjával érkezett testvére esküvőjére a színésznő. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoBelekötöttek Hódi Pamelábahttp://www.life.hu/csalad/20170822-belekotottek-hodi-pamelaba-a-facebookon.htmlLilcsót, egy barátjuk kislányát köszöntötte fel ötödik születésnapja alkalmából a Facebookon Hódi Pamela. A követői azonban csúnyán beszóltak.Család--Megszülte gyermekét a megerőszakolt 10 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20170817-vilagrahozta-gyermeket-a-10-eves-megeroszakolt-kislany.htmlA család kérte a hatóságokat, hogy engedélyezzék az indiai kislány abortuszát, mert megerőszakolta a nagybátyja, de nem kaptak rá engedélyt. Ma a kislány világra hozta gyerekét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.