Kiderült, hogy Katalin hercegnő és Vilmos herceg unokatestvérek

Forrás: AFP/Paul Ellis -
rokonság Katalin hercegné Ellen DeGeneres sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnőről mindenki úgy gondolta, hogy ő az a hétköznapi lány, akinek élete a valóra vált tündérmese. Rokonait elnézve viszont hamar kiderül, hogy köze sincs a civil lányokhoz: ő például a rokonai között tudhatja Ellen DeGenerest, na meg a férjét!

A hercegnő nem akármilyen családból származik, úgy tűnik, hogy az ő DNS-ükben kódolva van, hogy híressé váljanak. Ősei között olyan nagy embereket találhatunk meg, mint George Washington, de köze van George S. Patton tábornokhoz és Francis Scott Key-hez is, nem is beszélve arról, hogy a hercegnőnek és férjének ősei között is van kapcsolat, ők pedig 14. unokatestvérek!

Katalin és Vilmos rokonok Forrás: AFP/Paul Ellis

Katalin hercegnő híres rokonainak sora azonban itt még nem áll meg, az előkelő család tagjának tudhatja magát például Dakota Fanning is. Ő ugyanis III. Edward király leszármazottja, ezzel pedig távolról ugyan, de kapcsolódik a Middletonokhoz: ő Katalin 21. unokatestvére.

Dakota Fanning Forrás: Levin Den Boer / ANP / AFP

Ellen DeGeneres is közelebb áll a királyi családhoz, mint mi, földi halandók. A műsorvezető egy Sir Thomas Fairfax nevű férfinak és feleségének, Agnes Gascoigne-nak köszönhetően ő bizony közel áll a királynéhoz, 15. unokatestvérek.

Ellen DeGeneres Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Mindközül azonban Guy Ritchie az, aki a legközelebb áll a királyi családhoz. Madonna exférje Katalin hatodik unokatestvére! Mi megsértődnénk a helyében, hogy ilyen kötelék ellenére nem hívják meg minden családi banzájra - írta meg a Joy.hu.

Guy Ritchie Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP
Úgy tűnik Ronaldónak kislánya lesz http://www.life.hu/csalad/20170926-ronaldo-szuletendo-gyermeke-valoszinuleg-kislany.htmlEgy véletlen baki miatt gondoljuk, hogy Ronaldóék születendő gyermeke kislány lesz. Köszönjük az Instagramnak és Georgina tánctanárának. Család--Jenny Mollen meztelenül mutatta meg testét terhesen: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170926-meztelenul-mutatta-meg-terhestestet-jenny-mollen.htmlA sztárok már terhesen is tökéletesen néznek ki, sehol egy csík, sehol egy ránc: Jenny Mollen legalábbis teljesen hibátlan, és meg is mutatta testét meztelenül. CsaládThinkstockApa lesz a Walking Dead sztárja, Jeffrey Dean Morganhttp://www.life.hu/csalad/20170926-jeffrey-dean-morgan-apa-lesz.htmlJeffrey Dean Morgan a Supernatural kongresszuson jelentette be a nagy hírt. Család--Az apa bohócmaszkban üldözte lányát az utcán – Fegyelmezési célzattal (18+)http://www.life.hu/csalad/20170924-az-apa-bohoc-maszkban-uldozte-lanyat-az-utcan-fegyelmezes-stephen-king-az.htmlAz ohiói Vernon Barrett Jr. nem fogja elnyerni az év édesapja díját. Érthetetlen szülői fegyelmezési módszerének köszönhetően a lánya élete végéig szenvedni fog a coulrofóbiától (rettegés a bohócoktól). CsaládThinkstockGrúz béranya szült ikreket az 53 éves magyar Monikánakhttp://www.life.hu/csalad/20170925-gruz-beranya-szult-ikreket-az-53-eves-monikanak.htmlKésőn jött el a nagy szerelem az 53 éves Monika életében, és ugyan voltak gyermekeik, mégis úgy döntöttek, hogy családot akarnak: a béranya mellett tették le a voksukat, de itthon nem volt erre lehetőségük. Család--Székhelyi József válásáról mesélt Hajdú Péter műsorában: videóhttp://www.life.hu/csalad/20170925-szekhelyi-jozsef-hajdunak-meselt-megdobbento-valasarol.htmlSzékhelyi József volt Hajdú Péter Esti frizbi műsorának első vendége, aki a többi között mesélt 62 éves korában született kislányáról, családjáról, valamint arról, hogyan hagyta őt el évtizedek utána felesége... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.