Az RTL Klub egykori sztárja, Szilveszter gazda apa lett!

Forrás: RTL Klub -
apa Szilveszter gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilveszter gazdának gyermeke született, bár nem számított rá, nagyon örül neki. DNS-teszttel bizonyították, hogy valóban ő a kicsi apja.

Az RTL Klubon vált ismertté Szilveszter gazda, akkor feleséget keresett magának, de azóta sem talált. Akaratán kívül azonban egy olyan személy érkezett meg az életébe, aki bearanyozza majd azt. A gazdának ugyanis gyermeke született. Egy hónapja egy Katalin nevű nő állította, hogy a gazda gyermekének adott életet, a DNS-teszttel pedig tisztátzátk a dolgot: tényleg ő az apa.

Szilveszter gazda a Házasodna a gazda című műsorban kereste párját Forrás: RTL Klub

"A hír igaz. Kedden voltunk ügyvédnél az édesanyával együtt. Én akartam így, nem akartam sumákolást" - mondta Szilveszter gazda, és azt is elárulta, hogy a teszt eredménye minden kétséget kizárt: 99,99%, hogy ő az apuka. Szilárd már a kezében is tartotta kisfiát. "

Rögtön közöltem az édesanyával, odaköltözhetnek hozzám, jó körülmények között nőhet fel a kisfiam.

Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.