Gyereknapon bulizott Szabó Győző és kisfia, Misi

gyereknap gyerekek Som-Balogh Edina Gáspár Laci szülők Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán mutatja meg kisfiát, Misit Szabó Győző. Gyereknap alkalmából azonban kivételt tett: Gáspár Laci és Som-Balogh Edina gyermekeivel buliztak.

Óriás trambulin, pólófestés, kincsmosás, pontrúgás, gyerekzene és sok vidámság.... A május 27-i gyereknap izgalmakat és új barátságokat tartogatott Som-Balogh Edina, Szabó Győző és Gáspár Laci gyermekeinek, akik a Minimax meghívására együtt töltötték a délutánt. A gyerekek és szüleik hamar egymásra hangolódtak, és nagyon élvezték a forgatagot.

"Misi anyukájával mindketten nagyon sokat dolgozunk, ezért az, hogy együtt tudunk lenni itt, kisebbfajta csoda! Ez már önmagában is egy ajándék, de ezt leszámítva nálunk aztán tényleg minden nap gyereknap van. Én nagyon szeretem a gyerekeimet, szeretünk együtt lenni és nagyon szeretek játszani is. Szerintem nagyon fontos, hogy minden pillanatot megéljünk együtt, most is nagyon jól érezzük magunkat" – magyarázta Szabó Győző.

Szabó Győző és kisfia, Misi Forrás: Földházi Árpád/Földházi Árpád


"A gyereknap nagyon fontos nekünk. Mindig kitalálunk valami programot és kapnak egy kis ajándékot is a gyerekek. Ez a nap tényleg róluk szól. Tavaly vonatozni voltunk, ma délelőtt hajókáztunk, aztán eljöttünk ide, és nagyon élvezzük a programokat!"
– mondta Gáspár Laci.

Gáspár Laciék nem hagyják ki a gyereknapot Forrás: Földházi Árpád/Földházi Árpád

Som-Balogh Edina is kisfiával, Noellel látogatott el a gyereknapra.

"Lilike sajnos lebetegedett, így ma csak ketten tudunk gyereknapozni. Egyébként mi nagyon szeretjük a gyereknapot és komolyan is vesszük! Eddig egyszer sem hagytuk ki, Noelt mindig elvittük majálisra, vagy valami más gyereknapi programra. Szentendrén lakunk, ahol általában nagyon jó rendezvények vannak: sétálgatni szoktunk a Duna parton, Noel mindig körhintázik, és természetesen egy kis meglepetéssel is mindig kedveskedünk mindkettőjüknek" – mesélte Som-Balogh Edina.

Som-Balogh Edináék ketten érkeztek Forrás: Földházi Árpád/Földházi Árpád
Brigitte Nielsen színésznő 54 évesen várja az ötödik gyermekét: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180529-brigitte-nielsen-szineszno-54-evesen-varja-az-otodik-gyermeket-foto.htmlBrigitte Nielsen színésznő 54 évesen az ötödik gyermekével várandós. Instagram-oldalán egy fotóval jelentette be a hírt. CsaládOrigoPillanatok alatt kész almás pite recepthttp://www.life.hu/csalad/20180514-gyors-es-egyszeru-almas-pite-recept.htmlEgy kis házi süteményre vágysz, de nincs időd vagy épp kedved a hosszas előkészületekhez, és nem akarod kivárni, míg a sütőben 30-40 percig sül? Akkor a legjobb helyen jársz! Gyors és egyszerű süteményrecept, mellyel családodat, barátaidat, de akár magadat is meglepheted. CsaládOrigoKamaszok és az abortusz – Tabuk helyett légy velük őszinte!http://www.life.hu/csalad/20180526-kamaszok-fiatalok-tinedzserek-es-az-abortusz-tabuk-helyett-legy-veluk-oszinte.htmlAz abortusz ott sem egyszerű, ahol legális. A nőnek megvető pillantásokkal kell szembesülnie az orvosi rendelőben, a kötelező tanácsadáson, a kórházi szobában és a műtőben is. Sok esetben azonban el sem jut odáig, hogy felmerüljön az abortusz lehetősége, mivel ez még itthon is – ahol ugye van rá lehetőség – tabunak számít, amíről még nők egymás közt is félve beszélnek. Lehet valaki abortuszpárti, vagy épp ellenző, de a nyílt kommunikáció elengedhetetlen. CsaládOrigoKiíratta a kislányát, Lolát az iskolából Nagy Ervinhttp://www.life.hu/csalad/20180528-kiiratta-a-kislanyat-lolat-az-iskolabol-nagy-ervin.htmlNagy Ervin magániskolába írtatta kislányát, úgy látta, hogy egyik nap sincs kedve iskolába menni Lolának. Család--Weisz Fanninak és Hajmásy Péternek siket és halló gyermeke is születhethttp://www.life.hu/csalad/20180528-weisz-fanninak-es-hajmasy-peternek-siket-es-hallo-gyermeke-is-szulethet.htmlGőzerővel készülnek közös életükre Weisz Fanni és Hajmásy Péter, már a gyermekvállalst is tervezik. Siket és halló gyermekük is születhet, mindenképp várják, hogy szülők legyenek. Család--Kiss Ádám fotót posztolt kislányáról: így töltötték a gyereknapothttp://www.life.hu/csalad/20180528-kiss-adam-fotot-posztolt-kislanyarol-igy-toltottek-a-gyereknapot.htmlKiss Ádám nagyon ritkán közöl fotót kislányáról, de most gyermeknap alkalmából kivételt tett. Megmutatta, hogyan töltötték a vasárnapot. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.