Fia elvesztéséről vallott Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője

Forrás: Thinkstock -
Bojtorján együttes Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat vendége volt Szabó Csilla, a Bojtorján együttes egykori énekesnője, aki élete tragédiájáról vallott. 

Az énekesnő a zene mellett segédápolóként kis betegeken segített, ám egy szörnyű tragédia kettétörte az életét: elvesztette a 20 éves fiát. 9 év telt el a tragédia óta, mire újra el tudott kezdeni a zenével foglalkozni, és most már az őt ért felfoghatatlan fájdalomról is tud beszéli.

"Semmilyen előtte levő eset nem segít abban, hogy ezt az ember megértse. Ez életem végéig egy hatalmas űr, amivel meg kell tanulni élni" - mesélte Joshinak Csilla, és hozzátette, mostani családja, és jókedélyű férje nagyon sokat segít neki.

Családalapításon gondolkozik Balázs Andi és párjahttp://www.life.hu/csalad/20180609-csaladalapitason-gondolkozik-balazs-andi-es-parja-gabor.html16 éve él boldog párkapcsolatban Balázs Andi és kedvese, Gábor. A pár már a családalapításon gondolkozik. CsaládOrigoEzek voltak a legnépszerűbb babanevek 2017-benhttp://www.life.hu/csalad/20180520-ezek-voltak-a-legnepszerubb-babanevek-2017ben-ime-a-lista.htmlMegjelent a 2017-ben született gyerekek anyakönyvezési listája, amelyből kiderül, melyek voltak a legnépszerűbb keresztnevek tavalyCsalád-- Liptai Claudia, Pataki Ádám és kisfiuk, Marcell közös fotójahttp://www.life.hu/csalad/20180520--liptai-claudia-pataki-adam-es-kisfiuk-marcell-kozos-fotoja-a-gourmet-fesztivalon.htmlLiptai Claudia le sem tagadhatná, mennyire boldog. CsaládOrigoGáspár Evelin nem akar gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20180516-gaspar-evelin-nem-akar-gyereket-mondta-el-a-frizbiben.htmlA vasárnapi Esti Frizbi felvételének egyik vendége Gáspár Evelin volt. Győzike lánya elárulta: esze ágában sincs szülni. CsaládOrigoSzinetár Dóra még otthon marad Benjivel, kevés előadást vállalhttp://www.life.hu/csalad/20180509-szinetar-dora-egy-szerepet-veszi-vissza-egyelore-az-operettszinhazban-enek-az-esoben.htmlSzinetér Dóra lemondta szerepeit, hogy minden idejét a kis Benjaminnal tölthesse. CsaládOrigoBeindult a szülés Michelisz Norbi feleségénél: úton a második babahttp://www.life.hu/csalad/20180501-beindult-a-szules-michelisz-norbi-felesegenel-uton-a-masodik-baba.htmlAhogy írtunk róla, tovább bővül Michelisz Norbiék családja. Nos, úgy fest, a második baba máris úton van: a Life.hu úgy értesült, az autóversenyző feleségénél beindult a szülés. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.